iPhone

Jo, jag har joinat iPhone familjen. Men det var väl jag som sa att jag inte skulle ha en och att iPhone inte var "Johanna"? Nejnej..nu sitter jag här.. Mamma ringer till Telesnor & ska fråga om..ja. Något. Can't wait !

Skypar med julia och dricker ett glas vatten. Det kan inte bli bättre! Måste plugga fysik sen, prov på torsdag och jag är så körd..riktigt körd. Jag kan det när jag har läst det samma dag men alla dessa formler?! Hur i helskotta ska jag få in allt i mitt huvud?! Fysiskt omöjligt..hjärnan har nog blivit full..IG på matten och G+ på första världskriget. Vafaan ! Bättre kan jag!

glad alla hjärtans dag ;d

glad alla hjärtans dag ! :) <3

här sitter jag ensam..haha. Nej, det ska bli trevligt värre för jag har städat som en jäkla galning (läs: HELA mitt rum) & det är jag stolt över. Till och med pimpat min säng. Svårt att förklara. Mormor och morfar kommer hit på lunch och dagens goda gärning är mamma som erkände att hon hittade sin present redan i torsdags.

Bengt: Nu är det så här att..jag har köpt såna röda hjärtan till dig men jag vet inte var jag lagt dom
Mamma: haha! dom ligger bakom mjölet i skafferiet..



hoho. romantiskt ;d just det. nämnde jag att jag fick IG på matte provet? negativa tal & jag går inte ihop.. behöver en privatlärare..for real.

RSS 2.0