Bad bad

Nu har jag kommit hem från pappa & jag har satt igång med läxorna. För en timme sen eller två.

Wow

Julia & Erik visade mig världens bästa hemsida idag. Promise

Jag lär mig aldrig?

Idag gick jag till skolan. Både jag och mamma var överrens om att jag skulle försöka. Nej. Det gick inte. Så nu sitter jag här, men allt snor uppe i huvudet. Det är nämligen min teori om att huvudet känns tungt när man är förkyld. Att huvudet är fyllt med snor. Yes

Trevlig eftermiddag! Det tänker jag ha i alla fall! Film och..kanske godis.

g r e a t

Innan var jag sjuk med infektion i halsen och feber. Mamma har numera delat med sig av sin förkylning. Åh! Tack mamma! Finner inte ord..

MEN! Imorgon är det förhoppningsvis skola. Jag är volontär/funktionär eller vad man ska kalla det för klasskamp i idrott för årskurs 4-6. Jag och Dahl har fått det ärade uppdraget med att ta tid. För vi var ansvarsfulla, sa läraren då.
Bara det inte regnar & bara jag inte har feber. Det blir no-fun.
Men jag är taggad ändå !! :D

25 maj

Så jag stannade hemma från skolan idag också. Inte så roligt. Jag vaknade halv sju, gick upp och åt frukost. Men när mamma kom upp hade jag tydligen feber och var hängig så jag gick och lade mig igen efter frukosten.

Det roliga var, att jag drömde skit kul! Jag var med på det Danska kronprinsparets bröllop. När jag var där i kyrkan var allt jätte awkward. Allting jag skulle göra gick fel haha och när jag väl sitter ner, cermonin har börjat får jag ett sms. Då vaknar jag. Jag hade fått ett sms på riktigt av Natalia HAHA

24 maj

Det blev att jag stannade hemma från skolan ändå. Rösten bär inte riktigt och jag har haft feber lite till och från.
MEN! Jag var på mötet jag behövde medverka på + att jag gjorde mitt nationella i franska. Det gick väl bra..antar jag haha. Vi får helt enkelt se.
Vill ni veta en "rolig" sak? Julia är också sjuk. Tack vare mig. Och jag är sjuk. Tack vare hon. Jag hade samma sak som jag har nu förra veckan, hon kom hem från Italien & jag smittade henne. Jag blev frisk och hon var sjuk. Hon smittade mig IGEN och nu är båda sjuka. What goes around comes around. Eller något.

Hade tänkt äta upp alla mina halstabletter och titta på en film.

16:44

Klockan är 16:44 och jag har inte gjort ett skit idag haha. Tittat på film och kommit fram till att Jude Law är s n y g g.
Det är allt jag har att säga.

This sucks.

Jag vet inte vad det är för fel på mäj! Okej, jo. Jag är lite knöpp i huvve' men vem bryr sig?
Host host host. AJ AJ AJ.

Ringde Julia imorse och frågade hur hon mådde. Hon mådde skit. Annars hade jag tänkt shoppa med henne men det är jag glad för att vi inte ska. Båda är sjuka så alla skulle väl springa därifrån haha !!

Justin Bieber

152435968.

Så många visningar har Justin Bieber på sin låt "Baby". Hur sjukt är inte det?!? Det är Sveriges befolkning gånger 16 eller 17 :O

tap tap tap

feber. yaaay. hosta. yaaay. snor. hmm..tveksamt.

Snor

Två dagar.
Så länge kunde jag hålla mig från bloggen.
Men nu är det ju så idag att jag tror jag är sjuk. Julia är sjuk.
Dahl är inte sjuk. Tanja är inte sjuk. Men jag tror jag är det.
Huvudvärk, en brännande hals och snor. mums.
Igår så pratade jag med Julia i telefon, hon kom med en jätte
intressant kommentar; VAR kommer allt snor ifrån?
Ska jag vara ärlig vet jag faktiskt inte! Något att ta reda på..
Alla är upptagna, Tanja
kunde inte komma så nu sitter jag här. Hade nog inte orkat göra något.
Grattis mamma och bengt på er två års bröllopsdag!! Alltså firar dom papper.

Förlåt för ett dött inlägg. Men kraften finns inte där liksom, haha

PAAAUS!

Jag tänker inte låta bloggen "hindra" en massa, hur den nu gjorde det vet jag väl inte riktigt. Så jag orkar inte tänka på att uppdatera så ofta nu när det äntligen (!) är fint väder.

Kanske..kanske..kommer jag uppdatera. Jo det kommer jag nog. Men inte så ofta.

YES YES YES YES YES

Verkar som om det blir shorts imorgon. wiiihoo
Se upp världen!! Här kommer Johanna med bleka ben!!

Something's wrong

Något är väldigt fel..jag har fått ett städryck och städar i mitt rum. Det behövs..

132 ord

Comment
Avec
Sans

Nä, det skulle jag aldrig palla. Skriva alla ord här. FYFAN.
Jag har pluggat alla ord nu i en och en halv timme. Jätte flitigt.
Imorgon så ska jag på kamratstödjarträff. Tänkte faktiskt ha på mig
shorts och tunna "genomskinliga" strumpbyxor imorgon. Om vädret
tillåter såklart..som det säkert inte kommer göra..B A J S
Men nu så ska jag i alla fall kolla genom min almanacka & bestämma
ett datum jag kan ha ett muntligt förhör med min SO lärare om WW2..suck.
DET SKA LA GÅ BRÅA!

Harintetidmåstepluggafranska.

Plugg plugg plugg & jag ser ut som en prickig korv i ansiktet.

lyrics are bad for me


Well I lie here in the wet patch in the middle of the bed,
Im feeling pretty damn hard done by, I spent ages giving head,
Then I remember all the nice things that you've ever said to me,
Maybe i'm just overreacting, maybe you're the one for me.

Kom på mig själv av att sjunga denna texten när jag väntade på tåget. Mamma skrattade bara och några till glodde väl lite mer. haha



R.I.P

Vi säger R.I.P till "Dagens låt" och lägger det på hyllan ett tag.
Kategorin kommer vara kvar & det kommer säkert upp några låtar om jag har lust. Som sagt, kategorin kommer vara kvar så låtarna jag lagt upp finns kvar att lyssna på!

bye..bye.


17 maj

Kungabröllop hit och kungabröllop dit..suck.
Nä jag har gått över till den danska kungafamiljen. Hur man nu kan göra det? Men det har jag i alla fall!

NORGE NORGE NORGE NORGE!

Fick man in att Norge har nationaldag idag också..cleaver girl..JUULIIIA ÄR HEMMA!! Saknat henne, den skiten har vart i Italien i en vecka..haft sol och härligt väder. Mer än vad jag kan säga om Sverige. Men idag är det faktiskt fint väder!! Inte shorts kanske *hoppas hoppas* men jag gick hem utan jacka!

Biologi hem-uppgift i sex & samlevnad. Nej. Inte praktiskt! Skriftligt.


Lägger upp en fin bild på Julia och mig för att visa hur mycket jag saknat henne <3 ;d

S-K-I-T väder

Orkar..inte..bry..mig.

Har alla andra städer i Sverige haft fint väder?! Man får ju tacka för att vi fick ösregn hela helgen i sketna skåne..tss.

16 maj

Jadu..en toppen helg!! haha

Helgen är ju redan över och som ni har märkt har jag inte uppdaterat för det har blivit något konstigt på min mobil så jag kan tyvärr inte uppdatera därifrån längre.

Igår så var jag på Lousiana i Danmark. As nice, haha. Det regnade i och för sig hela dagen men det blev bra tillslut. Vi körde hela strandvejen och avslutade med middag på Bakken för att sen köra över bron.
Idag ska jag hem till mamma igen, tragiskt nog är det ju skola imorgon. Men räknar man på det är det inte mer än två veckor kvar. Nu har jag räknat bort friluftsdagar, helger, mentorsdagar och andra dagar vi inte kommer vara i skolan.


So long!

Nu sticker jag till pappa! C-I-I-A-O

14 maj

Det är verkligen skönt att vakna och känna att febern är borta. Wiihoo. Jag har inte heller lika ont i halsen, huvudet känns fortfarande tungt men wtf. Vem bryr sig?! Idag ska jag till pappsi, som jag alltid gör varannan helg.
Tanja ska på en kompis konfa imorgon så då hade jag tänkt hänga med pappa och min styvmamma till Lousiana. Spännande !! Yes, jag gillar att titta på konst.

psst. Jag fyller år om exakt en månad!

cheer-up



Hjälper den inte mig att må lite bättre kanske den hjälper någon annan. HAHA Men egentligen...hur kan något vara så fult? haha det är en lama liksom..


Detta är skit

Jag är sjuk. blöööö

Jag vill ha glass för det är det enda som hjälper mot halsen men jag orkar inte gå till affären. De strepsil halstabletterna jag har smakar skit trots att det är det enda som hjälper. Jag hatar, hatar att vara sjuk.

Nä, nu tar jag på mig mina ugg's och går ut och köper en glass!

Okej, nu ljög jag. Efter några minuter när jag klätt på mig insåg jag att jag inte orkar så nu har jag ett härligt glas chokladpudding i kylen!!

blö blä

Jag mår skit. Huvudvärk och världens smärta i halsen.
Tycker det räcker för inlägg för jag slänger in handduken för idag.
Orkar inget annat än att bara ta det lungt och dricka te.

♥♥♥

Regn filosofi

Jag har kommit på en sak, visst känns det som om man blir blötare om man springer i ös regn än när man går? Vet inte varför..men så känns det haha.

Precis kommit hem och ätit en liten bit, mamma har ett ärende i stan så jag tänkte följa med på det om en timme kanske. Tills dess ska jag spela sims! wiihoo

Jag har inte spelat sims tills nu haha. Jag spelade bara i en timme kanske, jag är så trött och det kräver mycket tänkande eller hur?


iiiih!

Sims har kommit. Cya later!! Jag ska nörda hela dagen!

11 maj

Känns ganska bra att för en gångs skull ha vaknat av mig själv när jag ska till skolan (!). Dock vaknade jag med ont i halsen..men så är det ! Jag är taggad på att prata prata prata idag. Har absolut iingen aning om hur det går till så det blir spännande.

Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig..måste vara fin vid eventuell ankomst vid Sims 3 idag. HAHA (skämt för er som inte förstod det)

Anna Anka

Anna Anka vs. Päivi Hacker? - Päivi såklart!
Anna Anka vs. Lena Jolton? Lena! Duh?
Anna Anka vs. Maria Montazami? Maria!!
Anna är gammalt, hon är past. Hon gnäller som en gammal sur tant!! Man orkar inte med henne mer. Hennes nya program har gått i överstyr, verkligen. Hon njuter på andras bekostnad och det är helt sjukt att folk vill söka jobbet som hennes assistent? Är hon så som hon är på TV så vette fan att vinnaren säger upp sig!

10 maj

Varit ute med Dahl hela dagen, handlat mat faktiskt till mamma och kört irländsk julafton. Inge vidare det där sist nämnda HAHA.

"Lyckligtvis" fick jag den gamla tiden imorgon..börjar elva och slutar klockan tre..wiihoo. Jag hade hellre börjat klockan åtta och slutat elva och fått äta lunch hemma. Det är korv & rotfruktsgryta.. mm tänker ni. Men NÄ, jag äter inte varma grönsöker så that's that. Jag antar att det kommer gå bra. Är ganska duktig på att prata engelska och svenskan..jadu. Det vet man aldrig hur det går. Sen så har jag matte..ojoj.

Tänkte bara ge er informationen om att jag har en förkylningsblåsa. j-o-b-b-i-g-t allting blev helt plötsligt.

fotografier










Julia är Magnus från "Anna Anka söker assistent" - bara så ni vet haha




jag har inte kissat på mig! studsimattan var blöt.


-

Vad är detta för stil?! Det är ljust ute, klockan är tio över nio. Om det är ljust ute tycker jag att det ska vara varmt ute. Kom igen, det är 9 grader. Jag vill ha shorts på mig!!!

Oh, just det. Eftersom jag är så glömsk som jag nu är & inte har så många låtar i huvudet tänkte jag köra "veckans låt" istället för "dagens" !

latmask^^

Wow vad lat man blir bara efter en helg..jag måste tvätta håret men det gör jag imorgon. Måste fixa en sak men det orkar jag inte. Har tittat på TV hela dagen och är r-e-d-o för en skolvecka. På i och för sig bara två dagar, vi har muntligt nationella på tisdag så då börjar jag antingen klockan nio-elva eller börjar man elva och slutar klockan två..tror jag. Får reda på tiderna imorgon så jag hoppas på nio-elva så kan jag åka till stan eller något efter!

T & J humor -

Who's the man?! I'M THE MAN!! Jag har precis beställt Sims 3. YES! Hoho, det ska nördas som f-a-n

Smsade precis lite med Tanja, vi diskuterade hur stor penis en blåval har. HAHA så vi har från och med bestämt oss för att åka ut på en expedition och dokumentera djurens penisar. Kan det bli bättre?

Vi börjar med grannens hund!

Visste ni att..invasion!

  • Guinness rekordbok har rekordet i att vara den mest stulna boken från biblioteket.
  • I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.
  • Det finns 20 gånger mer får än människor på Nya Zeeland
  • Hela världens befolkning skulle kunna få plats på Gotland om de stod tätt intill varandra.
  • Grodor spyr upp sin egen mage och tar bort resterna med bakbenen och sedan sväljer magen igen.
  • Blåvalshonan har den största vaginan på planeten med ett djup på mellan 1.8 och 2.4 meter.
  • Adolf Hitlers mamma funderade allvarligt på att göra abort, men blev övertalad att inte göra det av sin doktor.

The Sims 3

Nörd-Johanna är framme! Jag har tagit ett snack med mamma. Saknar mitt Sims 2 på den bärbara datorn sen jag fick en ny dator. Den bärbara är väl mer eller mindre skit seg. Så eftersom hon sagt att jag kunde få några böcker från bokrean (som jag aldrig fick!) frågade jag snällt om hon kan bjuda till med att betala hälften av Sims 3. "Kan jag kanske". HOHO. I have her under control. Nä men. Hoppas hoppas hoppas. Ska gå och tjata lite till.


done -

Detta går riktigt bra! Jag är snart klar med arbetet!

Mörrn'

Gick inte upp förens klockan elva, orkade inte gå upp. Vaknade vid tio haha. Idag är det sista chansen för att skriva klart mitt SO arbete, det kommer nog vara..SKIT. Har ingen inspiration idag heller blech. Men men!

Nu ska frisyren och jag gå och lägga oss!

Godnatt ♥

Bikini problem

Sa detta till tanja innan, tror dom att man är någon petite modell?! Var på bikinijakt idag med mamma, det finns INGEN som passar..Lite surt. Man vill ju ha en fin bikini om man ska vistas i offentlig miljö som man brukar haha. Hittade en jätte fin ljus blå på Lindex, liiiten i kupan. Perfekt runt om. Hittade en jätte fin vit på Cubus också. Liten i kupan, perfekt runt om. MAN HAR STÖRRE BRÖST ÄN KUPA A IBLAND!

Bara det jag ville säga.

Super-duper intressant.

Nämen hejsan. Kommer ni ihåg mig? Johanna, hon som glömmer bort att hon har en blogg..hehe.

Sitter här i min nya skrivbordstol och gungar HAHA. Jag gav upp på mitt arbete, blev bara förbannad på att jag inte hade någon inspiration! Så nu ska jag inte göra mer SO för idag. tack och lov..Måste medge att jag har ett super-duper intressant schema på gång i helgen känns det som haha. Ingen av mina kompisar är hemma, tanja där hon är och så jag här.

Men så är det! JA! Nu har jag använt några sekunder till detta inlägg som jag känner att alla som läser det kommer finna stor inspiration i. hah

8 maj

Ey! Nu sitter jag här. Varit ute på shopping runda med mamma, hittade ingenting. Cahching! hehe. Det finns inga snygga bikini över delar..tyvärr.

Jag har inte riktigt tid, måste se till så att jag blir klar med mitt SO arbete. Helst idag.

Nu stänger jag av datorn för kvällen! Eller i alla fall om ett tag hehe. Imorgon måste jag försöka bli klar med mitt SO-arbete om en stormakt, Indien. Så det är på schemat. Förutom att shoppa lite också. Måste hinnas med hihi

Godnatt än så länge ♥♥

shame on you..

Vafan är detta ?! Här köper man SUPERSTORA chips och när jag öppnar påsen ser jag det här..


Myra

Jag tycker helt plötsligt synd om myran som tydligen är kvar på toalettgolvet sen igår.

TALANG!

Jag är super duper taggad inför ikväll!!!

Ska snart hoppa i mina älskade Ugg's och en vanlig dunväst för att handla chips till Talang ikväll! YEAH!

Artikel -

Såg det lilla klippet aftonbladet lagt upp för ett tag sen och nu äntligen fick hon tillåtelse att dö. Konstigt att uttryck kanske. Men läs artikeln så förstår ni.

blood

En ovanligt händelserik dag...inte på ett bra sätt då.

Vi hade teknik, jag står och ska skära ut dörren in till min toalett. (vi bygger hus)
HUR många gånger har jag inte bli tillsagd att INTE skära mot mig?! Jo, det är just det jag gör och jag slinter. Det blir ett 3 cm långt sår på min vänstra tumme. Stackars tummen. Först ser det helt OK ut, inget blod. Bara på ytan sådär. Men sen kommer det blood..huu. Sen så ropar jag på Jeanette (en lärare) och frågar om hon har ett plåster. Vi går bort till lärarummet för att ta plåster, jag torkar av blodet, vi rengör och jag känner verkligen hur ALLT blod rinner från mitt huvud, jag blir jätte blek i huvudet och känner..shit jag håller på att svimma. Vilket jag gjorde, bara ett litet tag. Allt blev svart, jag ligger ner på soffan med benen högt och suckar och pustar. Sen går jag tillbaka till bildsalen där jag då får berätta om det här för bl.a Erika, Sofie och Maja. Då händer samma sak igen. Jag lägger mig på golvet med benen högt och älskade bildläraren Maggie kommer fram och frågar hur det är med mig. För att få mig att må bättre lite snabbare bjuder hon mig på en chokladbit. Hjälpte inte så mycket, men gott var det. Så där låg jag på golvet i bildsalen med klasskompisarna hoppandes över mig.

Grejen är, att jag kan se blod på andra. Det är jag helt okej med. Men det är precis som om när det är mig själv som kroppen bara spårar ut och regagerar mer eller mindre så här; OMFG BLOOOD! Får jag näsblod är jag körd, jag kan kräka, jag svimmar, svettas, allting blir vitt för ögonen & jag gråter. Jag har det inte lätt. Min hund tappade en tand & jag fick gå ut och ta luft. Så känslig är jag. Speciellt med mitt blod och tandläkare..

tummen är ledsen. for real.
vill ni veta en hemlis? jag blev yr när jag skrev detta..hehe

7 maj

Det är en ny dag! duh?! Jag börjar tio idag. Ganska skönt, men Dahl berättade precis att hon sovit för länge och alltså blivit trött av det hoho. Målaren Lasse var här precis och gjorde klart vår tvättstuga!! Det kommer bilder när "vi" satt dit tvättmaskinen och det andra. Måste bara klaga på en sak. Hoppas du ser det här JULIA !! Den skiten är i Italien i en vecka. De har 18-20 grader varmt med sol. Och vad jag har hört blåser det inte på Sicilien heller..tack Sverige! You read my mind. Blommorna behöver ju vattnas med ditt jäkla regn!

John Mayer - Dagens låt

"Free fallin" - John Mayer


Oops

Bra uppdatering! Skit bra haha. Idag har jag haft typ ingen tid alls. Har inte suttit vid datorn mer än att kolla resultaten på en fotbollsmatch med morfar. Bengt (min styvpappa) fyller år idag så vi har haft lite gäster över. Mormor och morfar, min morbror, styv farmor, styvsyster och hennes man och två barn. Men nu ligger jag här på mammas och Bengts säng med min 3-åriga systerdotter. Hon har somnat och det gör väl jag snart också hihi. Orkar inte resa på mig hah!! Jag börjar inte förens klockan tio imorgon så det är ganska långt kvar tills jag känner att jag kan gå och lägga mig. Får väl se om jag kommer ihåg att lägga upp dagens låt.

Godnatt gott folk!

Nah, im going to bed. Big day tomorrow. Engelsk redovisning - engelska prov - labb i NO. Slutspurt i nian, mer eller mindre.

Plan B - Dagens låt

"She said" - Plan B

GRYMT BRAAAA!!

 


5 maj

Ah! Det händer så mycket heela tiden. Blir yr snart!

Imorse körde vi hårdpass nationella i biologi. 120 minuter skriftliga frågor + en halvtimme för att planera laboration tills imorgon. Jobbigare än vad man tror.

Så nu ska jag fortsätta med att plugga. Bara en vanlig dag av massa skit plugg. argh.

Raymond & Maria - Dagens låt

"Ingen vill veta" - Raymond och Maria

hur många gånger har man inte gått omkring och sjungt på den här?

 


mind gap

Smart Johanna. Jag har kommit på varför jag har ont i huvudet.
MINA GLASÖGON! Kommer du ihåg dom Johanna? Svarta bågar? Så fort jag satte på dom släppte det inom fem minuter..

Nationella

Kokar lite te och ska fika innan jag ska plugga biologi resten av dagen. Är lite tråkigt och tomt på bloggen men vi har nationella i biologi imorgon så jag måste vara GRYM på det hehe. Det är 120 minuter skriftligt så mamma har handlat en bit choklad och köpt dricka. Sjunker mitt blodsocker blir jag jätte trött så det är inte så bra om det gör det !

4 maj

Wow, klockan är fem över sju och jag är redan klar. Vad kan det bero på? Well, jag har ingen aning. Cyklar till skolan idag hade jag tänkt. Vi ska ändå ha simning på idrotten idag så då ska det cyklas bort till sporthallen och då slipper jag ta snålskjuts av någon hehe

I eftermiddag är det pluggstuff going on. Ska plugga till biologi provet imorgon. Det är nationella..fy. Vi har fått några kapitel att läsa på som är 'basic'.

Nu. SOVA! :D haha

Maria Montazami

Hur kan man inte älska henne?! Hon går in på en Max restaurang och säger "ni har inte vin här nä?" Denna säsongen klår den förra, haha. Anna Anka har blivit för mycket i sitt assistent program. blö


One republic - Dagens låt

"All the right moves" -  One republic


HOPPSAN!

Här glömde jag bort bloggen ett litet tag. hehe. Tänkte dra en snabb om hur min dag har varit..

  • Jag har varit på utvecklingssamtal
  • Jag har målat naglarna
  • Jag har hunnit få ont i huvudet
  • Jag har fått presentkort på ansiktsbehandling av mamma
  • Jag har ännu inte skrivit klart om August Strindberg (jag ska..snart)
  • Jag ska lägga upp dagens låt efter detta oehört konstiga inlägget.
  • Nu ska jag sluta skriva - coo hinner inte skriva mer ikväll. Eller jo! Kanske

troll



nu är det filmtajm.

Inflyttningsfest

Såklart får inte ni komma haha. Men jag har precis skrivit en inbjudan till ca. 40 gäster för en fest vi ska hålla i sommar för att då är vi klara med renoveringen! Så jääkla skönt, inget mer byggdamm!


bildbomb!

..har varit bäst. Alltid lika roligt med Tanja <3 tack för att du finns! eller rättare sagt..tack michi och mika hihi :D






Resultatet när jag och pappa satte upp TV;n












Om ni ser brunnen där under så kan jag ju bara berätta att när vi var små och det var sommar tävlade vi om vem som kunde stå längst på den för det blev så jäätte varm. Och då stod vi med båda fötterna på, samtidigt. Det..går inte riktigt nu som ni kanske ser.


Från mitt fönster. Älskade malmö haha

Glass!

Det är varmt och jag skulle allra helst ha shorts på mig. Men dum som jag är har jag inte fattat att vädret faktiskt kan vända totalt. Men nu sitter jag här i fönstret, varm som faaaan med jeans. Uppkavlade, men ändå.

Ska ut och gå en liten sväng med Tanja, vi hade tänkt köpa glass. Ja, så fint är det! :)

retarded horse

Jag dööööör av skratt.


HEY

HEY HEY.

Nä..GODMORGON. Nu jag och Tanja vaknat, nästan. Ser man lite på stavningen där..hoho.

Date night

Ow may gauwd. Typ världens roligaste film. Skämt åsido (Julia uttryck hah) så höll jag att kissa på mig. Steve Carell är och har alltid varit en av mina favoriter. Jag måste gå och se den igen!!

Sen..måste jag bara påpeka. Hur dött är inte detta skämtet, vet inte ens om det är tillåtet att kalla det för skämt. Men när reklamen är slut, de tänder upp lite mer igen. VARFÖR ska alltid någon kommentera; "Jaha. Då går vi hem". Jag har sagt det någon gång, men nä. Fyy vad dött och gammalt det är. Bara för det ska jag säga det nästa gång jag är på bio. Defenitivt. haha. Precis som Tanja stör sig något enormt på när hon ibland kan fråga:

Tanja: Vad får jag om jag..går upp till henne och kramar henne?
Jag: eh..hm...ära!!

Japp. Im annoying as hell.


rubrik - yeah right

Allting går i slow-motion idag.

Tanja är iväg på en fest hos en kompis och jag är här hemma för jag tror att vi skulle iväg på bio, la familia á troi personnes. Eller något sånt, inget av mina bästa ämnen den där franskan.

Jag har glömt vilken låt jag skulle ha lagt upp som "dagens låt" idag så jag får helt enkelt..hm..skita i det rent ut sagt hehe

Ingen passande rubrik..jobbigt att komma på det.

"Godmorgon"

Japp, det var en seg dag. haha. Jag och Tanja vaknade vid halv elva men sen har vi bara segat och inte orkat gå upp. Eller Tanja har inte orkat gå upp. Jag skrek "upp" typ tusen gånger och den jobbiga personen Tanja är låg hon bara och skrattade åt mig HAHA. Men nu så ska jag gå in till Tanja med mina läxor..ojoj. Men sen ska jag rita! Fråga inte varför.

Jag gillar att rita.

Godnatt!!

Nu ska jag och Tanja sova, natt <3

RSS 2.0