31/8

Varning för dålig uppdatering !
Jag har helt enkelt inte orkat med & jag satsar fullt på i skolan ! Och att jag gör detta tar all min energi. Vi har ett biologi test på torsdag som tar den största delen av min tid.. men that's life !
Inget annat nytt för mig.. förutom att jag ska in till stan imorgon. hah. Intresting or what ?

puss det är september imorgon ! ;s

Jag har levt i ..

Jag tänker dra dagen kort ; vi var i Lund med min klass & paralell. Vi fick tre "shower" i biologi, kemi och fysik. Jag kan ju säga att biologi (som jag tycker mest om) var hemskt ! Dom hade en fågelspindel och det klarar jag inte av att se så jag fick gå ut ur rummet, haha. 

Och nu till onödig fakta om mig.

Jag är född en tisdag och sen dess har jag ;

Levt i 15 år, 182 månader, 793 veckor, 5 553 dagar, 133 282 timmar, 7 996  973 minuter & 479 818 424 minuter.

Jag har andats mer än 75 833 gånger.
Jag har blinkat mer än 80 383 394 gånger.
Mitt hjärta har slått mer än 559 788 110 gånger.

Detta har jag gjort på facebook så jag kan tyvärr inte länka till det unless du är medlem på fejjan ;) Men visst verkar man gammal ?

homework.

Japp, här sitter jag igen. Med mina läxor. Igår var det lite uttjatat.. kom igen. Jag satt i några timmar med att läsa och anteckna om strandsnäckor.. jippie..
Nu har jag i alla fall fått variation på det & läser just nu om Arv eller miljö - varför är vi olika ?
Låter det spännande ? Well, det är det faktiskt ;) Biologi är ju super roligt ! När jag bestämt mig för att jag pluggat klart ska jag ner och koka pasta. Ska ha pasta sallad med mig i min matsäck imorgon. Hela klassen ska ner till Lund för att gå på någon utställning på universitetet och få föreläsningar/shower inom biologi, fysik & kemi. Så då får vi se hur det blir !

puss

.

Gud vad det är klibbigt ! Vi håller på att flippa ut här hemma, haha. Jag vill nästan ner och bada.. men kanske inte så bra eftersom det är åska på väg ?

Littorina saxatills

Bloggen får lida lite. Men på sommarlovet lovade jag mig själv att sätta skolan framför allt ! Jag ska bli bättre i allt, och så ska det bli !! 

Som det ser ut nu sitter jag och läser om Littorina Saxatills, ni kan ju söka på det så blir ni förvånade när ni ser vad det är. haha. Vi har fått i läxa att kolla genom några sidor i biologi boken & på ett bildspel på internet som är huuur långt som helst! Men jag arbetar mig genom det !

måste fortsätta med läxorna..

24/8

Skolan igång.. that's life. Läraren påminde oss om en sak ; när vi gått ut nian har vi ingen skolplikt längre ! Känns skönt, men jag ska fortsätta ! Yepsi. 

Tyvärr... ingen inspiration . Yäk. 

23/8

Nej, ingen inspiration så kommande inlägg kommer bli as dåligt.

Idag-lund-hedda-siri-tanja.-Shoppa-tunika-leggings-armband-mössa-finger/tum vantar.

puss. kanske mer inspriation imorgon ?

22/8

Det är lördag och jag ska ner till malmö för en kväll för imorgon så ska jag och Tanja åka till Lund och hitta på något med Hedda & Siri <3 Vi får se vad det blir. 

Idag har vi varit ute i vårt nya hus, jag och mamma fick måla plankor medans Bengt grävde till avloppet. Hur äckligt som helst. Anyway, så måste jag i alla fall packa nu.. blir nog inte mer uppdatering än imorgon kväll när jag kommer hem. 

Här står min hund när vi åker bil. Ja , hon har hund bälte på sig x)

Paparazzi

Har ni sett vem som är killen som pratar svenska med Lady Gaga i hennes musikvideo "Paparazzi" ?
Japp, ingen mindre än svensken Alexander Skarsgård.

Fredag !

Idag hela dagen så har jag haft riktig Englands längtan. Vad på språkresa där i tre veckor i Juli detta året och jag vill tillbaka ! Måste bara säga ; får ni chansen att vara utbytesstudent eller att få åka på språkresa. Ta chansen och ÅK! Det är det bästa jag gjort.

Ganska avslappnad dag i skolan, vi gick mest genom vad vi ska göra under året och vad som händer. Till lunch var det tacos & vi hade fått info om att niorna skulle samlas i studiehallen halv ett. Det visade sig att vi har fått mycket beröm för aktiviteterna vi höll i nu på den första skoldagen så vi blev bjudna på glass. Sjuorna och åttorna såg lite avundsjuka ut, haha.

Efter skolan så hade mamma & Bengt bestämt med Jessica (min plast-syster) att åka upp till Killeröd Café och fika, vilket vi gjorde. Min plast syster är gravid och jag fick känna på hennes mage när bebisen hickade. Jätte gulligt ! haha.

Och nu sitter jag här.. trött & med godis-skålen.. phew.


Hur söt är inte min hund ? ;p

Night..

Äh, jag tror jag ska hoppa i säng. Behöver inte gå upp förens halv åtta imorgon, men ska våffla håret & det tar lite tid att göra det själv så jag behöver all energi jag kan få.

puss o godnatt ! 

Freakin' out !

Jag har ingen aning om vad som händer.. men det "kliar" i min mun. Känns som om jag ska få fler tänder.. Det har jag fanken inte plats till ! Känner mig som en liten valp som måste tugga på a-l-l-t-

 Bild ; google

Ny bloggdesign !

Jag har 'slängt' ihopa en design.. ska jag använda den ?? Inte så nöjd med den.. men allt är bättre än den nuvarande !





20/09

TORSDAG ! Inte för att det är något speciellt med den dagen egentligen.. haha.

Väder har varit toppen (!) idag och jag har haft shorts på mig all day long. 
Inget mer speciellt intressant att berätta, haha. Jo ! Jag vet inte om man kan svara på kommentarer , kan man det ? :)

Det var ganska kul i skolan idag, vi hade lite "lekar" på olika stationer som var runt om på skolan. Jag gick runt med min mentorsgrupp, lilla björn som den heter. Haha. Det var en tävling mellan alla mentorsgrupper & vi slutade med 90p. Vilket var första plats..men sen hade ju draken också 90p så det fick bli en utslagsfråga. " Hur lång är denna pinnen ? " Min grupp sa 63 cm & draken sa 62cm. Den var 60cm så vi var väldigt nära ;/ vi gick miste om 11 st 200g marabou choklad i olika sorter.. skit.


19/08

Första skoldagen & det känns gör' bra ! : ) Är kul att vara tillbaka, men sen sätter det väl igång nästa vecka. haha. 

Idag var det såklart lite slappt.. vi fick samlas med klassen, prata lite & sen skulle ju vi, nya nior hålla i aktiviteter runt om i området. Jag och Julia hade det där med tvålar, och vid varje grupp så fick lilla jag, visa hur dom ska göra. Mysigt att tvätta i is kallt saltvatten ? nej. 

  Ursäkta bilderna, haha.

Jag

Orginal bild <3
Orginal ! <3




Älska min ipod ! ;p

feelin' good

Jag är faktiskt glad över att jag kan gå och lägga mig om.. två timmar. ( Laglig tid för mig ) Tycker det blir en viss tant stämpel om man lägger sig klockan åtta. Men så är det !

Dahlis var här innan o vi kollade noga genom så vi hade enough hinkar och tvål tills imorgon, vilket vi i och för sig inte hade.. men nu har mamma köpt hink och tvål på vägen hem så det ordnar sig ! Mor min ska hjälpa mig att våffla mitt hår, så slipper jag tvätta det imorgon + att det är vågigt. perfa.

Ah ! Jag tycker det ska bli kul imorgon ! :)

18/08

Man kan nästan säga att jag är ute i god tid idag, med sommarlovs mått då såklart. Gick upp en hel timme tidigare än vad jag brukar. Inte för att jag behövde men jag vaknade klockan nio och var riktigt pigg !

Har också varit inne på skolans hemsida och kollat hur mitt nya schema ser ut. Ser faktiskt riktigt bra ut, vi ska tydligen få nya lärare i NO, matte & musik. Jag är också enormt taggad inför imorgon  ! Eftersom det är första skoldagen så ska min klass tillsammans med paralell göra massor av aktiviteter med åttorna och sjuorna. Dahl kommer hit idag för att planera vår aktivitet. Vi ska se så vi har ordentligt med tvålar och hinkar. Vi ska ställa upp hinkar så ska man "skjuta" iväg tvålarna med in-tvålade händer. roligt värre. haha

Dahl kommer snart så jag ska bara föna håret & sminka mig. puss

Yawn

Nej, nu ska jag hoppa i säng & sova. Får vänja mig vid tiderna bättre nu innan skolstarten.

Oh, by the way. Jag har fortfarande inte lyckats övertala mamma om den bruna soffan..

.

Haha ! Jag beställde för ett tag sen en pyjamas på Halens.se. Jag beställde så att jag ska betala i efterhand. Så idag i brevlådan kom där ett brev från Halens men vi skulle precis iväg då så mamma slängde bara in posten. Så skulle jag öppna kuvertet nu ikväll , men då hade mamma rivit det på mitten & slängt det i pappers-samlingen för hon trodde det var reklam.

Bra gjort mamma, bra gjort (y

Nej ! Den bruna !

Haha, ni ska höra mig angående en soffa. 

Mamma : Men den var väl härlig den svarta soffan ?
Jag : Nej, nej, och nej ! Jag kommer inte vara i vardagsrummet om vi köper den !
Mamma : Nehe.. haha
Jag : Jag lovar ! Jag tycker vi ska köpa den bruna. Så det så.

Jag ska vinna denna "fighten".. Om ni fick välja. En svart tråkig soffa som inte är skön , eller en latte brun soffa som man sjunker ner i med två fotstöd som är inbyggda !

Brun eller svart ?

2009-17-08

Hah ! Kompisen Tanja har börjat skolan idag. Inte jag. na-na-na ! 
Känns bra att vara hemma i åtminstonde två dagar till. Men jag ska ju ändå inte förneka att det faktiskt ska bli kul att komma tillbaka till skolan + att vi är äldst ! Hehe.. störst på skolan : )

Mamma och jag har haft en liten pyssel dag. Jag har hjälpt henne med papper om huset och kvitton & allt vad vi hittade inne på kontoret. haha. Vi ska ju nämligen flytta ! Kan ju inte skriva om det här som om det är världens självklaraste sak, men så är det ! Vi ska lämna detta huset den.. siste oktober ? Ja, det var det nog. Ganska blandade känslor inför det.. ändå bott här i 12 år. Men inredning är bara kul och det är ett mysigt område ! ;d I alla fall så åkte jag och mamma till Ekeby (?) och skulle kolla på soffor. Mamma & min styvpappa Bengt hade varit där någon gång tidigare och hittat den perfekta soffan. Ett litet problem.. Den var för stor. Men den hade mugghållare & fack som man kan ha godis i när man tittar på film + att man kan fälla ut fotstöd på två ställen ! Jag vill ha den (a Men vi hittade nästan en likadan, utan fotstöd & mugghållare som jag har bestämt mig för att vi ska ha. Så det så !

Design ?

Är inte min blogg-design verkligen det tråkigaste ? Kan man inte ändra, alltså göra en själv ?

2009-16-08

A fresh blog på blogg.se ! Hejsan svejsan ! haha, Jag tänker inte börja med någon grundlig information om vem jag är.. tycker det kan komma fram av sig själv lite senare genom mina inlägg.. så varför inte bara börja skriva ?

Arhg ! Idag vaknade jag vid.. tio ? Gick upp & duschade, försökte vansinnigt bli klok på om jag skjölt ur balsamet ordentligt eller inte. Efter ca. 5 ordentliga skjöljningar gick jag ur och klädde på mig. Jag har inte något planerat idag. Bestämt mig för att dom här sista dagarna på sommarlovet ska bara innehålla lathet & avslappning , om man nu räknar in städning i det .. Jag börjar i alla fall nian på onsdag, sen nästa år är det bye-bye grundskola and hello gymnasie ! Det ska bli roligt.. men samtidigt, skola är skola. 

Måste springa, hunden är kissig nödig ! puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0