musik musik musik musik musik

lecker lecker waffel !! ååh..våfflor!

Pratade med tanja i telefon ett tag innan och tack vare Hedda blev vi sugna på frosties och aprikoskräm..där ser man! haha

Kan man vara kär i musik? Jag är fantamig det! Musik för hela slanten. Det är inget som någon kan ta ifrån mig. Det är alltid något jag kan luta mig mot, i alla väder. Det är inget som sviker mig och något som alltid finns. Gah, jag älskar musik.

grått & grått


Hemma igen! Det blir grått..gråa väggar & grått golv. I olika nyanser. Jag insisterade på ett grönt golv i en dov färg med vita väggar, eller mycket natur färger..Men när de väl bestämt sig så..

Imorgon så sticker jag iväg till Malmö för att hälsa på pappi! Ska bli jätte kul! Mitt rum hos pappa är äntligen klart så vi ska till IKEA någon gång på lördag för att skaffa en säng till mig. Kommer få det skit lyxigt med 1,80 säng! Can't wait!! Sticker redan vid elva tiden hemifrån för jag ska möta upp kära kära Tanja i stan och fika + att hon ska hitta en snygg skinnjacka någonstans :)

Uppdatering här på bloggen kommer vara skit dålig ända fram till måndag. I malmö har jag licence to sleep..alot.
Plus, att imorgon kväll så ska jag äta påskmiddag med pappa & hans fru. Hennes två barn & deras flick/pojk-vänner.

Ses någon gång i helgen!! Haha, känner jag mig rätt bloggar jag nog från mobilen lite ;)♥

17.00

NU kommer solen fram! haha. Bra tajming..den går ju bara ner om en timme eller så haha! Jag är riktigt nöjd med mitt hår..trots att jag har världens ömmaste hårbottnen.

Vi ska strax köra ut och titta på kakel till vårt badrum. Full renovering på gång! "Vi" bygger en tvättstuga/badrum i ett rum som var förråd innan så vi kan få badkar (!) så det blir grått har jag fått reda på..våghalsiga dom är va? haha

they're teeling me it's beautiful

"World behind my wall" - Tokio Hotel
Jepp. Jag gillar den!!


Hemma från frisören!

Här kommer före och efter bild på mitt ny-färgade hår. Jag har så j*kla ont i hårbottnen för jag fick en sån hätta och mitt hår var väl inte det mest väl borstade..aouch..

FÖRE


EFTER

Vad tycks?


31 mars

Morrn' gott folk!! Precis gjort mig i ordning, Julia är på toa nu så bussen går någon gång över halv elva. För jag ska ju till frisören! Äntligen. Håret är iiinte på topp idag så jag har mössa på mig så det inte blir någon godzilla upplevelse för människorna igen..trots att det var i Japan? haha puss

shopaholic

Hemma igen! Har bland annat köpt..eh..dåligt minne. Röda converse, svarta spets tights, en vårjacka, ett halsband, bikini underdel & svart nagellack ;d Ska snart sticka hem till julia, vi ska hämta hennes saker för hon ska slagga hos mig ikväll. haha


up she goes!


Come josephine in my flying machine. Going up she goes! Up she goes!


eurovision

Inte för att jag är så värst insatt i eurovision..men både England och Norges bidrag kommer lätt utklassa Sverige. Rumänien med. Men Sverige är Svergie så jag tycker vi ska vinna ändå! haha

slowly learning that life is okay

"Take on me" - A-ha
Någon mer som bara älskar denna videon? haha


30 mars

Yes!! Solen uppe och det jag med! Perfekt väder att shoppa i, men vi ska i och för sig vara inomhus på väla hela tiden. Haha Dahl kunde inte följa med så det blir bara jag och Julia som åker dit. Hon kommer hit vid tolv så innan dess ska jag sova lite till och göra mig i ordning!

Bonne nuit..

I give up.

Nu hoppar jag i säng med en film på! ♥

fuck art, let's dance

Ikväll sticker tanja, hedda och åsa ut och dansar och ikväll gör dom det utan mig!! Jag älskar att dansa, trust me. Men jag är helt sjukt o-pepp på att gå ut :O När vi var i England var vi på en klubb två gånger i veckan tror jag det var & det var skit kul. Men jag har varken ork eller lust till det ikväll.

Ställ er i rätt kö denna gång ;) ♥


bullerbyn på äventyr

Har jag berättat att min styvpappa var på skidresa med bullerbyn gossarna? Inte dom riktiga såklart, men lyssna på dom här namnen. Olle, Kalle, Lasse & Ville. HAHA

bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår;

Julia ♥



♥♥





an everlasting kiss

Glömde helt och hållet bort dagens låt igår..men här kommer i alla fall sön(dagens) låt!

"Born to run" - Bruce Springsteen


29 mars

Goten morgen..så tror jag att det stavas! HAHA
Enligt Julia är det guten morgen..menmen. Who to trust?

Tro det eller ej..vi vaknade halv tio! Duktigt. Julia ska snart hem, har ett uppdrag att göra. Själv ska jag göra absolut ingenting. Vila upp mig inför shopping imorgon.


Godnatt!!

Det är helt sjukt hur man lever sig in i en film! Jag älskar Titanic, fan asså. Så sorlig den är..all smärta & kärlek. Det måste vara den bästa filmen som någonsin gjorts. Hur många gånger har inte jag sett denna som liten och varit helt upp över öronen kär i Jack? hihi
Jag och Julia kom fram till att det gör ont i en..konstigt att man kan fastna så.

Men nu säger vi i alla fall godnatt! Det blir ingen sovmorgon imorgon för Julia är typ tuppen herself så vi ses väl imorgon klockan åtta! hehe..

♥♥

10 snabba med..Johanna

Hayden Christensen/Johnny Depp
Husmanskost/Pizza
Coverse/Stövlar
USA/Australien
Tik tok/Rude boy
Chocolate/Titanic
Chips/Ostbågar
Grön/Blå
Lägenhet/Hus
Hund/Katt

10 snabba med..Julia

ooh yeah

Nu väntar vi på att det ska bli mörkt. Stämmning är ett måste när man ska glo på Titanic de närmaste timmarna.

Ses om några timmar!


my heart will go on

WTF?! Hur kan inte telias videobutik ha Titanic, typ den bästa filmen som någonsin gjorts..jag måste säga att jag är besviken. Får se om jag hittar en gammal VHS spelare för jag kom på att vi har den på video. Men ska vi titta på Titanic kräver jag godis!!

Hai


Här kommer en bild på mig och Julia. Det kommer en video. Vi lovar.
Bara vi får ihop en ganska normal och tillåten enligt alla lagar att lägga upp.
Man vet aldrig med oss & vi har ju hela natten på oss.


 


Dagens outfit

Gästerna kommer om tjugo minuter och jag har lyckats göra mamma "duktigt stressad" på mindre än om en timme. Bra gjort!


Jeans linne - JC
Grå kofta - H&M
Svarta tights och linne - Gina tricot
Armband - Tomas Sabo och brunt läder armband från en marknad

28 mars

Godmorgon!

Nu kör vi på en timme tidigare! Nada mysigt kan jag säga. Vaknade vid tio tiden men då skulle klockan fram en timme. Jag kunde faktiskt gjort mycket under den timmen..yeah right.

Städar rummet lite, the Forslunds kommer om en timme ungefär för att äta god lunch :) Senare ikväll ska jag och Julia sova över, obestämd plats men det blir defenitivt en uppdatering och en video som jag sagt nu några gånger. Men det kan hända att Julia får lägga in den på sin blogg först och sen tar jag den. hihi

Lagom trötta - jag och vovven Alice :)

earth hour

Sådärja! Nu är jag och mamma hemma igen. Vi åt god fisk & skiit god drottning (?) tårta som Anki gjort. Gott som vanligt. Vi släckte även ner eftersom det var earth hour i en timme, låta jorden andas lite. Och..detta måste nämnas. JAG mötte Måns på FIFA!! Klå det..hehe han vann ändå med 4-2 & dom två målen gjorde jag när han hjälpte till i köket. Tittar på natt på museet. Alltid lika bra haha

your life shines the way into paradise

Nu ska jag göra mig i ordning! Ses senare ikväll med chips påsen i knät!

At grandma's

Hos mormor och morfar just nu. Precis ätit en enorm bit av smörgåstårtan..ganska mätt nu. Vi stannar här ett tag till, de gamla ska ju dricka kaffe också hehe..Sen sticker jag och mamma hem & vi ska senare bort ikväll till Måns.

Är det bara jag som är så otroligt trött på Sverige men framförallt vädret?! Var tog de härliga 19 graderna vägen? Istället får jag stå ut med regn och blåst och äckliga 4 grader..hmpff.

i'm not going to spend my life being a color..


"Black or White" - Michael Jackson


27 mars

Visste ni att det är en svensk som har producerat låtar till Lady Gaga. Bland annat; Love game, Just dance & Poker face?!

Jag har precis gjort mig i ordning, ska snart till ICA och hämta smörgåstårta! Det blir två "kalas" idag. Morfar fyllde 70 igår & Måns fyllde 15 i början på året så först ska vi in till mormor och morfar för att äta smörgåstårta och sen ikväll är vi hembjudna till Måns för mer mat! Hans mamma är konditor och är skit duktig så jag hoppas på en tårta! :D Hon har dessutom en kakbil, skit coolt är det :)

Wiihoo!! Onsdag nästa vecka, klockan elva har jag tid hos frisören :) Vad det blir får ni se dåå! Det kommer före & efter bild såklart.

Dagens outfit




Utomhus slängde jag på mig jeansjacka! ♥

you look so good it hurts sometimes..


"Your body is a wonderland" - John Mayer


PÅSKLOV!

Hur skönt är inte det?! Precis haft utställning på skolan, gick väl bra. Föräldrarna var väl mer intresserade av sjuornas matte spel än våra lägenheter. Haha. Är på väg in till centrum eller vad man ska kalla det för. Lägger upp dagens låt när jag kommer hem!

Miffo

Jag känner mig lagom miffo bredvid en kvinna med vinterjacka. Jeansjacka VS. Vinterjacka

Godmorgon! :)

Bara så ni vet..här vid busshållsplatsen går internet jätte fort!! Det är redan 8 grader ute och jag har på mig klänning. Strumpeböxor också såklart. Kommer nog upp video idag om Julia inte glömmer kameran såklart :) då får ni bland annat se hur min skola ser ut & har ni tur..så får ni också se mig svassa omkring i raggsockar eftersom det gör o-n-t att ha skor på. Stackars lilltå!

Asså jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

..jag har gett alla mina krafter och all min ork till att försöka fota min blåsa jag har på min fot. Gick 5km idag i skogen med Dahlis och det har bildats en vidrig blåsa på min lilltå. Om det ändå vore sommar och jag kunde använda öppna skor. Blir att jag går i raggsockar inomhus i skolan imorgon!

Dagens outfit

♥Star Wars t-shirt H&M

♥Till detta hade jag chiinoos!


WHAT!?

Hur tusan kan man vara två år och ha ett IQ på 136?! Jag tror jag testade mig för kanske..två år sen. 105..tillsammans med Julia!

KLAAR!

Fy vad duktig jag är! I ca. 3 timmar har jag suttit med det här projektet "flytta hemifrån". Vi "fick" 25 000 :- att inreda en lägenhet på. Det är mer jobb än vad man tror..phew. Jag är helt utmattad! Ska nog äta snart så hinner inte skriva så mycket mer förutom att vi har haft 19° idag!! Wohoo..sommaren är på väg!! :D Fast..det ska ju regna imorgon..att vädret inte bara bestämmer sig va?


.


"The man who can't be moved" - The Script


Upptaget

JAG ÄR FLITIG! hehe..sitter och jobbar med en sak till skolan. Kan inte skriva ett ordentligt inlägg. När kan man det egentligen det? Kommer upp dagens låt senare..måste sticka.

Puss

Sommarjobb!

Fy vad duktig jag känner mig! Eller hur Dahl? :D Jag har sökt två sommarjobb & det har Dahlis också gjort. Får se om jag får något av dom nu :) Skulle vara roligt ! Tjäna pengar är aldrig fel och jag kan ju inte bara sitta hemma hela dagarna i sommar, ligga där på stranden och slöa..Nää..DET SKA BLI KUL!! Hoppas jag får jobbet :D

Goodt eveningt

Men gud vad social jag känner mig idag då! Skulle egentligen träffat Julia efter skolan idag men ingen av oss orkade för vi var så jäkla trötta så jag skulle ringa henne efter två timmar om hon kanske skulle sova över hos mig ikväll. Både hon och Dahl..men nä. Mamma är sjuk så hon ska inte jobba inatt. Blir att jag ska äta god mat ikväll och sen ska jag kränga i mig resterna av marängsvissen som blev över igår..LÄNGTAR! Anyway, måste slänga ihop en CV sen också för ett sommarjobb jag ska söka *hoppas hoppas*

Litet urval av alla bilder från Polen




.


"Make believe" - Sibel


Jag är skadad!

Jag har en skolskada! Jag tar upp min skåp nyckel när jag ska låsa upp hos mamma, jag tar upp skåpnyckeln när jag ska låsa upp hos pappa. Jag tar även den till cykeln, skåpet..såklart och ja. Ni fattar. Jag kommer alltid på mig själv också att jag håller i den när jag bara går omkring med nycklarna i skolan. Så ja, vad kan man säga. Jag är min skåpsnyckel evigt kär ♥

När alla gått hem

Gästerna har gått hem, jag är skiit mätt och funderar på att gå och lägga mig trots att jag har sovmorgon tills klockan nio imorgon.. Vi börjar ju med nationella, engelsk uppsats på morgonen så lite extra sömn kan väl inte skada! Tror i alla fall att jag ska göra mig i ordning & titta på DH istället. Cooling jag är med förkortningar va?

Godnatt ♥

Dagens

Varför är det så svårt att göra ett videoinlägg?! Det kommer väl gå galant en dag..får vi hoppas! haha

Dagens outfit:

Jeans skjorta: GinaTricot
Svart bas linne: H&M
Svarta tights: GinaTricot
Halsband: Ärvt av farmor <3

Känsliga varnas..

Känsliga varnas..idag sa Julia : "När jag har mens och cyklar får jag en lustig känsla i kroppen"
Tolkas lite som man själv vill!

.


♥ "Keep on walking" - Salem al Fakir ♥


23 mars

Grattis mamma!! Yep, idag fyller gamlingen år..knappast gamling hehe. Hon fick ett bärnstens halsband av mig och sen en badenbaden stol av mig och bengt. Hon fyller 46 och det betyder..46-30=16 att jag fyller 16 om någon månad! Mohaha önskar att jag kunde säga att solen skiner och jag har solglasögonen på men..you wish! Det REGNAR!!

Godnatt!

Godnatt ! Nu ska jag gå och lägga mig och drömma söta drömmar & bara vara lycklig att jag missar Petra Mede's talk show..


Videoklipp

Här är ett videoklipp som för all del inte är på allvar, på mig och Julia när vi var på båten från Tyskland till Danmark. Det är Julia som pratar och jag som agerar konstig och glider omkring lite så där i bakgrunden som ett spöke ! Vi var ganska trötta och eh..ursäkta för möjliga nack-problem efter tittande. hehe


HAH!

Okej..jag hittade dom det första jag gjorde när jag gick ut i hallen

Jag har..

..tappat mina nycklar !! Det borde finnas en google funktion där man kan hitta sina nycklar..Jag vet att dom är här hemma någonstans!!

.

"The Scientist" -  Coldplay

Bara för den är bra! Ännu bättre i denna versionen!!

 

 


22 mars

Precis ätit. Fisk..mindre gott. Inga vanliga lektioner i veckan för vi har en slags tema vecka med tema matte..vi har ett projekt "flytta hemifrån" & det duger. Vi ska ju inreda lägenheten med en gräns på 25000:- och får jag säga det själv (skryt skryt skryt) äger jag på det hehe. Bestämde med dahlis innan att jag ska ta med min kära vän, ipoden ut och springa. Det blir nog intressant..hm.. Dagens låt kommer upp sen i eftermiddag för, som alla andra stora bloggare (intern) har jag ju också en "dagens" hihi

.



"Eet" - Regina Spektor


En sak till..

Jag kom på en sak till! Jag gillar inte att höra folk tugga..klå det va!

Som alla andra stora bloggare tänkte jag börja med en "Dagens.." och eftersom jag är en sucker för musik får det helt enkelt bli "Dagens låt"!!


5 saker om mig..

Här är 5 saker om mig ni kanske inte visste

  • Jag har 4 mellan namn, 5 med Johanna + 2 efternamn
  • Jag är rädd för valar
  • Jag ska tatuera mig när jag fyllt 18
  • Jag vill lära mig italienska
  • Jag har 6 halvsyskon & syskon

Ska se om det finns fler saker ni kanske inte visste om mig :)

21 MARS

God lunch! Hehe

Har precis gjort mig i ordning, ska snart sticka iväg med mamma och handla blommor till trädgården. Jag har faktiskt varit väldigt duktig och packat upp min väska en dag efter resan istället för det vanliga två veckor..så applåder för det!

Måste dra. Blommorna väntar ♥

Godnatt

Jag har mycket sömn att ta igen så jag har hoppat i säng och hade tänkt titta på "notting Hill" får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna bara. Imorgon ska jag ut och handla lite blommor till trädgården med mamma. Godnatt!!

Hemma från Polen!

Back home..phew. Vi åkte från Polen vid sex-tiden igår och kom fram vid lunch idag.
Det har varit så jäkla roligt ! Jag har inte fått så mycket sömn kan man säga, haha men vad gör det? Bara att ta igen det nu innan skolan börjar på måndag -.-

Vi åkte ifrån skolan kvart över sex i onsdags - åkte båt - buss - båt danmark-tyskland - buss - buss - buss och ytterligare lite buss. Hela resan tog väl si så där 16-18 timmar sammanlagt. Jag sitter som en zombie här framför datorn så det blir inget stort inlägg för jag ska sätta mig och läsa med musik på sen. Kan berätta mer imorgon.

Borta bra men hemma bäst ♥



hehe..nu har jag den här tröjan från Köpenhamn, Paris, London och Krakow :D Fler ska det bli !!

Arrevidecci!!

Sådär ja. Jag har packat klart och jag är inte ett dugg trött! This should be fun, ska gå upp vid fem imorgon. Very nice. Jag orkar inte göra ett inlägg imorgon och teknik kunskapen i mitt huvud är ju inte tillräcklig för att veta hur man gör ett förinställt inlägg. Tips om det är för sent.


Ha det bra tills på lördag, jag kommer väl ligga och sova till Ghost Whisperer eller något..DÄR har vi något jag har på inspelning!

hmm..

Kan man svara på kommentarer? :O

packa packa packa

Inom den senaste timmen har jag bölat, skrattat varit arg och lycklig. Vet ni varför? :D Jag säger bara..Ghost Whisperer. Jag har aldrig följt en serie så slaviskt men nu jävlar! Har ni inte sett den. Gör det för tusan!!

Håller på och packar för fullt, men det går väl inge vidare..lyssnar på musik och försöker verkligen..trycka ner det jag behöver i väskan. Men det är inte så bråttom..haha. Säger jag väl ikväll klockan tio när jag vill bara gå och lägga mig.

Anyways, ska försöka åtminstonde få med mig några rena underkläder..kan vara bra. ♥

Nationellt

80 minuter läsförståelse, 30 minuter rast, 50 minuter hörförståelse och 30 minuter övning matte. Fyy

"Hon vill bli tjockast i världen"

Det är en sak att vara överviktig och vara stolt över det..men att ha en vikt på 450 kg som ett mål? 5000 kr i veckan, på mat. 12 000 kalorier (5kg pizza) varje dag. Det är hennes val, men skulle man inte vilja vara frisk? Från vad jag vet finns det enorma risker med att vara så överviktig.


Ni kan läsa mer här.

Det var egentligen..

...meningen att ett inlägg skulle ha lagts upp som jag skrev på Fuji, där vi satt och åt..men men. Sånt händer.


Kom hem med en kofta från gina, strumpbyxor från h&m och ett par fejk ray-ban för 60:- Det är i alla fall bättre än att betala närmre 1000 lappen ;) Inte så mycket mer att säga. Sitter och lyssnar på musik, ovanligt..hehe. Imorgon så har vi nationella i engelska så jag ska bara gå och dö lite men sen sticker vi på onsdag! :D Jag har köpt en stor påse godis som jag inte ska dela med mig till NÅGON. Okej då. Kanske..




♥ bjuder på en bild på mig och forsan från igår :)

15 mars

Solen skiner och jag har studiedag!! :) Sitter just nu på bussen med Dahl på väg in till stan. Vi ska bland annat äta sushi, och jag ska leta efter en over size kofta, leggings och en väska jag sett på H&M. Hörs senare!

Hemma igen..

Hemma igen! Kunde inte uppdatera på bussen på väg hem, internet var alldeles för segt. Men i alla fall ! Filmen var skit bra! Vi har vars ett glas påskmust (!) i handen och har börjat baka pizza. Mumzigt.

Imorgon blir det stan med den andra Julian, fattar ni så jobbigt jag har det med två Julia ?! Haha <3

puss

14 mars

Precis duschat & nu gör jag mig i ordning med "keep on walking" på högsta volym. Pepp! Julia kommer hit vid två tiden, då ska vi dra in till stan och titta lite i affärer sen blir det Alice i 3D ikväll ;) Sover över hos hon ikväll så det blir hembakad pizza och sovmorgon imorgon för vi har studiedag ! :)

Uppdaterar från mobilen sen! ♥

Salem..?

VA?! ANNA?! NEJ, det är jag inte nöjd med! Det skulle ju vara Salem som vann allt !




Lördag kväll

Lördag kväll ! Melodifestivalen..yaya. Tittar på det för att Ola är snygg & Salem al Fakirs låt är så jäkla grymt bra !!!! Och Darins då också såklart.

Hoho, måste berätta en skit cool sak! När jag en gång var på en konsert med Darin, Lena Philipsson och Magnus Uggla och Darin sjöng "why does it rain?" så började det regna på riktigt. Jag är inget stort fan av han och har aldrig varit men låten han ska sjunga ikväll är grym.

städning

Jag städar som en galning här på mitt rum !!

Sen på onsdag till lördag nästa vecka kommer jag inte kunna uppdatera för vi sticker iväg på en klassresa ner till Polen för att besöka Aushwitz-Birkenau.


Tjingeling ♥

13 mars

Precis varit ute med hunden en låång runda, vi gick ner i hamnen i full takt med musik (såklart) och svängde inom kyrkgården också för att hälsa på mammas mormor. Jag tror jag skippar i att fråga Dahl, jag blev jätte trött, jag var ute i en timme. hehe..latis.

Godmorgon!

Godmorgon solstrålar ! Eller?

Yes, jag är på toppen humör och ska höra om Dahl hade lust att komma hit och springa ner och fota i hamnen. Okej. Något springande blir det i alla fall inte!

Nu ska jag käka lite frukost ♥





Nära döden upplevelse.

Rubriken säger allt. Visst, alla tycker jag överdriver hehe.. Jag skulle in i min garderob för att lägga undan lite kläder, men dörren stängdes så jag skulle lägga en kudde ivägen så jag fortfarande kunde höra musiken. Tror ni inte att det sitter en mega fet spindel, stor svart med en 2 cm bred kropp på exakt den kudden jag skulle lägga i dörröppningen?! Jag skämtar inte. Som vanligt så skrattade Bengt, min styvpappa, som en idiot åt mig och mamma..som vanligt när det kommer till spindlar.

Uppdatering: Vi har hittat den! huu..

Toapappers debatt

Jag har utomerdonltig (va?!) utermonderlig..shit..utörmontlig..utormöndetlig. JAHA! Ett ord jag inte kan uttala eller för den delen skriva till ! Sen igår skrattade jag åt mig själv, högt i korridoren i skolan för att "jag har så jäkla bra humor". Äh! Hur skulle livet vara utan lite skratt? Man måste bjuda på sig själv, kunna skratta åt felen man gör för annars kommer allt fastna som en magnet på en ultra-magnetisk planet och bara tynga ner en heela tiden. Nä, sånt fungerar inte.


Snackade precis med Natalia på msn & jag sa att jag skulle skriva ett klago inlägg. Men jag vet inte vem jag klagar på, det får nog bli att jag klagar på mig själv. Men här kommer ännu en grej som gör att jag skrattar gott åt mig själv.
FÄRDIG! TOAPAPPRET ÄR SLUT! Jag är än en gång glad för att jag är den sorts människa som alltid har med sin mobil vart jag än går, så jag skickar snabbt iväg ett sms till mamma:
-Ner toapapper!
-mer..menade jag.

N & M är rysligt nära varandra på tangentbordet :s Nu väljer ni, är detta att skratta åt mig för att jag bara har helt 110% torr humor som ingen förstår förutom jag? (Ibland Tanja) Eller, kan ni skratta med mig och inse att detta är en för jävlig situation om man är ensam hemma? Ja vad säger ni?


Enligt min humor är detta det grymmaste skämtet ever!      utomordentlig heter det!!

jag googlade det..

phew..

FREDAG!!! Sitter och kryddar Darins melodifestivals bidrag. Phew. Långa ord där.




12 mars!!!

GRATTIIIS. Fråga inte vem det var till haha. Står i alla fall och väntar på bussen i +1 väder!! Känns kanske inte som det , det är skit dimmigt och det är inget jag gillar. Haha Har på mig min nya puderrosa tröja med ljusa jeans, vita tygskor och skinnjacka. Skulle på bio idag med Julia men hon hade spytt blää..så det blir på söndag! Puss

.

Yes, i know. Dåligt uppdatering, sorry ni få läsare jag har haha :) idag direkt efter skolan så åkte jag och mamma direkt för att shoppa, jag kom hem med allt jag skulle..och lite till. Who can blame me egentligen? :D Köpte mascara från IsaDora, rea! Ehm..nu tappade jag bort mig! Haha, just det!! Jag köpte också ett par bruna shorts och ett linne från gina, en puderrosa over sized tröja från h&m och..ja. Det var väl det. Gud vad inspirerande text detta var då ;) Jag orkar inte uppdatera mer ikväll för jag har ont i..ja..magen hehe. Puss !

Vitlök..

Kebabpytt till lunch= vitlöks andedräckt (?) Intressant? Oh yes. Ni som blir äcklade ska veta att jag har tuggummi !

I skolan

Nu är jag i skolan. Tidig som vanligt! Idag händer det egentligen inget speciellt, ska shoppa med mamma senare idag. Behöver bland annat ny mascara och hämta upp laddaren till min iPhone som var sönder efter en användning. Tänkte titta efter en av dom riktigt långa klänningarna också. Känner för en sån i sommar! Förutom det får ni ha en bra dag! Puss

PANIK!

Det var jag som skulle göra kemia & so nu !! ARGH! FAN TA DIG DÅLIGA MINNE !!

Ghost Whisperer

Hemma från skolan, eller jag kom hem för typ två timmar sen ;) slutade tjugo i två idag så det var ganska skönt ;) sitter bänkad framför tvn till klockan fyra för det är ghost whisperer. Det är så grymt bra !!

Så ni som brukar ge mig födelsedags present och julklapp. Jag önskar mig alla säsonger. Prata med mamma för mer information.


onödig fakta

"myggor har sex i tre sekunder" hmm..okej

på bussen på väg..

..till Ica! Vi har ett projekt på gång om mat och kalorier för att vi ska vara medvetna om vad vi stoppar i oss. Önska oss lycka till. Vet aldrig vad det lurar sig bakom frysdisken. puss

precis tittat klart på dating in the dark. nu ska jag plugga ännu mer matte inför provet imorgon & sen ska jag sova. lika bra det.

natti! ♥

Confession..

..jag har två personer som jag har lite crush på ;) ledtrådar?

  • blonda
  • kända (i sverige)
  • -sson namn

Hjärnan hoppar snart ut..

phew! Jag har haft ett jäävla jobb med hur min blogg ska se ut. Först så fick jag hjälp av Natalia, men jag ville fixa lite själv så jag slängde ihop en egen header. Sen kom jag på att rosa, njaa. Inte direkt på min blogg kanske..så jag gjorde om en, redigerade om alla bilderna & inte för att tala om hur man ska få den i en bra storlek! Ryggen gör ont, jag börjar bli hungrig och..eh..inget mer att klaga på. Eller jo! Jag har jätte mycket läxor. Bland annat att jag har omprov i matte imorgon. Men det ska gå! :D

När jag har en riktigt hektisk dag gör jag faktiskt som blondinbella och skriver upp en lista av sakerna jag behöver ha gjort. Det är inget fel med det. Mycket bra för allt trassel i hjärnan tycker jag.

tjingeling ♥

RSS 2.0