TV-häng

En och en halv timme senare har jag och pappa lyckats hänga upp en tv. Som sitter snett, men ändå. Det var en lång väg dit, pappa började blöda på handen och jag har en bula i pannan. Välkommen till min familj!

na-nanaa

Mot malmö!!

Kläderna idag



Jodå. Jag gör väl ganska så normala "dagens outfit" bilder! Eller? Tänkte också visa er mina älskade raggsockar ♥
  • Jeans Cheap Monday
  • T-shirt H&M
  • Sjal Joy

pick och pack

Välkommen till västra Skåne - där det regnar och luktar koskit + tång!
Haha, det är väl härligt? För det första gillar jag regn..och för det andra. Man vänjer sig vid att bo mellan havet & åkrar.

Håller på att packa, men jag har iingen aning om vad jag ska ha på mig..dagens i-landsproblem hehe. Orkar inte åka tåg överhuvudtaget..men det blir kul att hälsa på pappa i alla fall! Och tanja såklart då med. Men jag ORKAR inte bry mig om kläder idag. Fast det är nog ingen idé heller och springa runt naken i stan?

Nu är jag på skit dåligt humör, vill slänga in något i väggen....jag hatar att välja kläder. Varför känns det som om man inte har något?! GRRR

Ronan Keating - Dagens låt

Ah, trevligt med unga som super sig så jäkla fulla & hoppsan. Jag trillade in i elden. lite väl brutalt kanske? Jag ska i alla fall inte dricka idag, har aldrig druckit och känner absolut inget behov av det så varför?

Mamma är hos frisören och fixar slingor, jag har bett henne att köpa "Japp". Det är ett måste för mig på fredags kvällen, hohoho. Själv då? Jo, jag sitter och pluggar biologi och SO. Ett inlämningsarbete + NP i biologi nästa vecka. Tur att jag tycker båda ämnena är kul!



Hunden och musiken hjälper mig att plugga ;d
Just det ! Detta blir dagens låt!
"Father and son" - Ronan Keating



Dagen i bilder

Konstig blandning av alla bilder..men jag orkar inte. haha. Det blir på vad jag har på mig, hur duktig jag är på att städa och hur flitig julia egentligen är. HAHA



hohooo..dagens outfit!


den första bilden jag la upp på mitt hår blev fel, såhär ser det ut!


FÖRE!


EFTER!


Julia på SO lektionen.

Bal

Idag så fick vi lite information om balen som vår skola ska ha med alla andra skolor och jag ska inte gå. Nu har jag bestämt mig, jag ska inte gå. Jag gillar inte att dansa foxtrott, vals och bugg. NÄPP.


Akon - Dagens låt

"Mama Africa" - Akon


29 april

För första gången denna veckan kan jag komma hem från skolan och slappna av..typ. En liten stund i alla fall. Ska snart plugga lite till och sen måste jag städa på mitt rum..MENMEN! Imorgon åker jag till malmö, finally och hälsar på pappa! :D

Bra inlägg va?

Hallojsan!

Godmorgon! :) Jag var på skolan redan för fem minuter sen..råkade cykla lite för snabbt hehe. Hade medvind dessutom!! Sitter och pluggar atomfysik in i det sista. Tror vi börjar med provet nu direkt på morgonen så jag vill trycka in det sista, om det nu får plats till mer i min hjärna? coo

Ted Gärdestad - Dagens låt

"Sol vind och vatten" - Ted Gärdestad


Damm

Jag berättade nog aldrig om att jag inte cyklade till skolan igår? HAHA världens tabbe. Jag kan ju säga så här. Cyklarna var inte dammiga för att dom inte blivit använda på ett tag. haha, det var byggdamm sen kakelgubbarna slipade HAHA




Bara så ni vet..

..jag tänker börja med mitt sätt att säga hejdå på igen. När jag skriver då alltså. Lägger ni inte märke till det så vet jag inte vad. coo.

Lagom trött

Känner mig lagom trött nu alltså. Om det ändå kunde finnas ett skit roligt sätt att plugga på? När vi bytade lärare i Kemi & Matte blev det roligare på lektionerna men allt plugg då? Inte konstigt att jag ser många av mina kompisar bryta ihop av all press. Julia har fått magkatarr igen.."skitkul"! Idag så sitter jag med Kemin igen. Jag skriver allt på datorn, det går snabbare och det är bättre för då kommer jag ihåg mer. Jag dricker te och har vetekudden för att bli varm och hålla mig lugnare haha. Men själv "bröt" jag ihop i måndags. Det var fransk-redovisning, nationella, svenska uppgifter. Läxa på läxa, tyngre och tyngre vikt på hela mig. Ibland blir det ju bara för mycket!! Nu har vi bra lärare så det känns verkligen som om man kan säga att vi måste ta det lite lungnare. Men samtidigt är det bra att lära mig att ta hand om detta tempot. Allting går ju inte i mellan takt hela tiden, måste lära mig balansera! Men nu har jag skrivit detta inlägget, en ursäkt för att få en paus haha.

Jag känner mig lagom cool i mammas rosa tjocke-tröja. coo


28 april

har..inte..tid..måste..plugga..som..fan..

Peace & Love

Vad lyckat det blev med videosarna då..HAHA. Jag har sagt att mina videos jag lägger upp på Youtube, att dom ska vara privata. Men då visste jag ju inte att dom skulle vara det här också. Men jaja, jag får sluta lägga upp videor. haha

Världens sämsta/bästa grej hände igår. Jag fick inte sommarjobbet. Gick miste om 6000:- där..Det var det sämsta. Men nu till det bästa. Det betyder att jag kan följa med Julia och Emilia till Peace&Love festivalen i sommar ! YES


Videoinlägg försök 1, 2 OCH 3!

Jadu..det är svårt att göra ett videoklipp. Kunde inte bestämma mig för vilket som var det som inte var skit så det blev alla försök. haha

 

 


Pheonixshirt

Har alltid velat  ha en t-shirt från den här hemsidan så när Foki la upp en tävling tänkte jag lika väl vara med! Dom har inte så man kan betala med faktura y'know..haha


Tokio Hotel - Dagens låt

"Human connect to human"

Detta var den enda videon jag hittade som var någorlunda bra..men ni som läser spanska kan ju lära er texten? haha


JULIA!!

Ligger du hemma idag med den dumma magsaken så måste du krya <3

27 april

Hello there sunshine! Eller inte..vad hände med de 19 graderna vi hade igår?! Sitter i alla fall på badhuset, min klass har haft simning men jag var inte med så jag gick en promenad. Trots att jag faktiskt gillar livräddning. Idag är där inget nytt och spännande på gång, jag måste plugga till NO provet vi har på torsdag. Någon som är duktig på atomfysik får gärna hjälpa mig! Ett plus denna veckan är att kusinerna flyttar ner från Sthlm nu i slutet av veckan..tror jag haha.

Dagens låt

"4 o'clock" - Salem al Fakir

i början är det intro till en annan låt som heter "the song i never wrote" om ni ville veta ;)


Turkost?

Varför hittar jag inte ett turkost nagellack någonstans? Sen i lördags har jag tittat runt ÖVERALLT på internet känns det som mpffh..

Värme och sool

Du skämtar med mig! Jag är så jäkla varm..jag gick ut med hunden i jeans, converse & t-shirt. Var varm ändå!! Det är jätte härligt med värme, äntligen..men det är ändå inte riktigt väder för shorts. tyvärr. Vår termometer står på 31 grader, i solen då såklart.

Härligt!

Jag ska ut och cykla!

Önska mig lycka till, jag har bestämt mig för att cykla till skolan. Jag har ca. 3 eller 4 km till skolan så det är inte så långt men jag är ju så lat. Måste passa på nu när det är fint väder och man inte fryser häcken av sig.

Jag kom på..att..det är sen vi började nian jag har sagt att jag ska börja cykla till skolan när det är fint väder. Det har hänt en gång.



vill bara påminna er om den här bilden om hur mycket jag längtar till sommaren.. :')


Godmorgon bloggen!

Morning, vaknade för tidigt idag men håller på att klä på mig och sen ska jag bara titta på tv. Inget ovanligt på gång egentligen idag..tillbaka till skolan efter helgen. Räknade efter igår att det är väl ca. 30 dagar kvar av skolan, om man då räknar bort studiedagar, friluftsdagar och helger. Spännande hehe..

Ska välja kläder nu! good luck HAHA

Dagens låt

Smet ifrån läxorna igen..höll på att somna så jag lägger upp dagens låt! Hur nu det hör ihop? haha
"I like" - Keri Hilson

Var bara tvungen att ta den videon med tyskarna i början..HAHA


25 april

Smet ifrån läxorna lite, jag är inte mer än mänsklig! Fast i och för sig har jag hoppat studsimatta lite nu.

Från stan så fick jag med mig hem ett par shorts, två t-shirts, två linnen och en kofta. najjs. Jag måste fortsätta med franskan nu.

GODNATT

Nu är det sängen. Imorgon ska jag shoppa med müther och sen har jag franska jag måste ta itu med! ♥

Joel Kinnaman

Har jag missat något? Vem är den här Joel Kinnaman som är modell för MQ? Snygg är han i alla fall..men aldrig sett han innan ;o Någon skrev "svergies hetaste kändis" men vad är han? Skådespelare?

update; AHA! Direkt när jag klickade upp han på google hittade jag det. Snabba cash vare..Kanske därför jag inte vet vem han är. HATAR svenska filmer med den genren ..haha

dagen i bilder

Hemma igen från marknaden. Har handlat två ringar och en film, hehe. Filmer är alltid något jag letar efter på en marknad. Och ni ska se min näsa..den är mörkare än resten av mitt ansikte för jag har skit många fräknar bara på näsan HAHA. Ser helt sjukt ut. Nu i slutet blev det skit kallt, jag frös som tusan om mina händer ! David kom senare och mötte upp Dahl som sedan hittade oss igen..tyvärr var jag tvungen att springa till bussen, not fun..När jag var alldeles bredvid den, tror ni inte att busschaffören stänger dörrarna och kör?! Jag lovar..det var för att reta mig..
Lägger upp bilder från dagen, såklart finns det en klassisk converse bild. kärlek









bild1: dahlis i trapphuset hos hennes farmor, haha
bild deux: CONVERSE !!♥
bild trois: julia
bild numero 4: julia x2 äter munkar

Dagens låt

"Telephone" - Lady Gaga

hello hello - videon är lång JA, bläddra fram om ni vill skippa videon.

psst. som förresten är ganska cool.

 


dagens



skjorta; crocker
tights; bikbok

Off we go

Nu har vi precis varit ute med bajskorvarna a.k.a Alice och Idefix, våra hundar alltså. Mamma kommer och hämtar mig nu för det är bara egentligen allmänt jobbigt att åka buss med min hund. Hon är ett litet nervvrak den pinglan. Men nu så ska jag då hem och göra mig i ordning, lägger såklart upp dagens låt då också. Vi ska inte träffas förens klockan tre nere i staden så det hinner jag.

tjingeling

morning

Nu har vi vaknat, Julia lade sig ifrån sin dator..lyssna nu. HALV SEX IMORSE. Jag förstår mig inte på henne, precious sleep i need. Jag kan inte sluta prata som yoda.

Det är så bra att vara hemma hos Julia för jag känner mig hemma. Eftersom min mamma jobbar som ambulansförare har hon jobbat nätter när jag var liten så då sov jag hemma hos Julia. Skit bra. Älskar famlijen Forslund, hihi :)

Nighty

Kändes som ett ganska så random inlägg det där innan om yoda. Men nu har vi i alla fall tittat på Star Wars, episode 1&2, den bästa kvar. Och förhoppningsvis ska vi titta på den redan imorgon när vi vaknar. Hayden Christensen är to die for (julia uttryck) i trean. yep. Det är han. Men nu så ligger vi här i sängen, min hund slickar sig mellan benen och det låter som..jag det vettefan asså. Det låter jätte äckligt..huu. Mardrömmar jag anar. hoho. Yoda I am.

Godnatt till alla er, alla er..mina sju läsare. Jag älskar er.

Nej jag är inte full..jag blir bara random flummig på nätterna. Julia hälsar!! <3

See through you we can

Yoda äger!!

Dagens låt

"The ice is getting thinner" - Death cab for cutie


gotta go!

Nu sticker jag! haha. Jag dissar mamma och Alice ett tag och sticker hem till julia för kvällen. Vi ska titta på Star Wars (♥) och äta gott. Jag har inte alls lika ont och det är tur det. Men jag har packat ner min allra bästa vän, Tanja. Nämen haha. Jag har packat med vetekudden. Man värmer den tre minuter i micron och sen är det som en panodil fast från utsidan och med värme. Är som en kudde och hjälper mot de flesta värkar man har, eller så är det bara nice att ligga ner med ett tag för att bli varm.



Down to the market

Schools off!! Skönt med helg. Marknad imorgon..jag lovar att det kommer regna, det har inte gått en enda marknad på våren där det inte har regnat. Asså jag orkar verkligen inte skriva mer. Skriver från mobilen så jag kan inte lägga upp dagens låt förens senare. Jag har så jäkla ont att jag inte vet var jag ska ta vägen. HATA MENSVÄRK!

23 april

Jag har aldrig varit med om något värre än vad som hände inatt!! Jag har skakat så ont jag har haft! Ush..sitter och väntar på att tiden egentligen ska gå. Börjar tio över tio idag, riktigt nice. Bara för vi började en timme tidigare förra veckan på fredagen och då börjar vi normalt sätt nio så matte lektionen togs bort idag. Det gör absolut inget hehe

Innan jag..

..går och lägger mig måste jag bara.. Visst är Hayden Christensen och Rachel Bilson de sötaste kändisparen? Ush, lät lite som "julia" tidningen nu. haha



Godnatt ♥♥

abc

I'm back.

Vilken dramatisk ingång jag gjorde huh?
Aja, i alla fall så var det skit kul på gymnasiet. Vissa kände man att man kanske inte kommer gå lika bra ihop med som vissa andra. Men jag tror vi kommer bli en skit bra klass ! Vi gick tipsrunda med jätte svåra frågor, på riktigt. De var skit svåra. Till exempel. Vi skulle räkna ut en ekvation i huvudet. Och det var liksom inte en 3x=15. Eller något sånt utan det var..om jag kommer ihåg det rätt något med..20(y+3) - något i en parantes. Sen fick vi baguetter, frukt och godis och såklart läsk. Sen så hade vi musik quiz. Mitt lag kom sist! WIHO!! Det pinsamma var att jag precis hade sagt att jag typ lyssnar jätte mycket på musik. Jag reste mig ju inte en enda gång, hehe.

Nu ska jag lägga mig på sängen och tycka synd om mig själv. Ingen tablett hjälper. oont
Oh just det. Rubriken har inget att göra med inlägget. Bara för jag inte kom på någon hehe.

preliminärt

Hemma, vart det ett tag nu i alla fall. Fortfarande ont..huu..Killar, var glada över att ni inte är..ja tjejer en gång i månaden.

Senare ikväll så ska jag in till gymnasieskolan som jag blivit preliminärt intagen till. Skit najjs. Spännande att se vem jag ska gå med !! preliminärt då..haha. Skit jobbigt det här med preliminärt, det slinter på tangeterna när jag ska skriva det haha.
Ska se till så jag får något i magen innan jag sticker. ciiiaoo

Dagens låt

"Strange" - Tokio Hotel

och ni som bara " ååh. nä inte tokio hotel" SSCHYSH! Denna låten är bra.


Buss-fan

Sånt här är för jävligt!! För att jag ska komma till bussen går jag under en tunnel och sen upp för en trappa. Tror ni inte att buss fan kommer när jag är i trappan och kör förbi?! Så jäkla trött på det jag har ont i magen (you know where) och jag är sur. Back off om ni ser en tjej med röda converse och ett åskmoln ovanför mitt huvud.

Star Wars

Det är BRA filmer. Att Hayden Christensen sen är typ drop dead gorgeus gör nada. Nu på lunchen satt jag, Julia, Erik och Daniel och pratade Star Wars. Kände mig lagom nördig där med min chili con carne.

22 april

Nationella..matte del C. Jag orkar inte. För mycket koncentration för mig på morgonen haha. Nä men som vanligt ska jag göra mitt bästa såklart! :)

godnatt ♥

Det regnar & jag och mamma tog precis sista kvällsrundan för ikväll. Nu ska jag sova innan jag blir galen på all fransk arbete jag har att göra..suck.

Godnatt ♥♥

Intervjun gick great

Hemma från intervjun. Lagom nervpåfrestande haha. Där var typ inga som skulle på intervju, alla hade nog redan haft sin hehe. Dom ställde frågor som typ
  • Var bor du?
  • Hur hade du tänkt komma hit?
  • Några fritidsintressen? Tränar du?
  • Om vi ger dig ett häfte och ber dig lära det? Lätt för att lära?
  • Om vi ena dagen säger att du ska ta hand om turister och nästa dag klippa gräsmattan? Går det bra?
  • Vilken skola går du på?
  • Är du intresserad av natur?
  • Hittar du här uppe?
Ja, typ såna frågor. Jag kunde svara på alla och enligt mig var jag väldigt social haha. Nu så ska jag..hm..tror jag ska äta en banan och plugga lite.

Dagens låt

"By the time" - Mika


norrupp

så. styvfarsan sticker till norr någonstans i tio dagar för att fiska med sina gubb kompisar. Tänk så träffar dom på en späckhuggare som vill ha fisk som sitter på kroken? VAD gör man då? (ursäkt för att jag för alltid ska slippa att fiska långt i norr)

tror Bengt kommer bli en perfekt gubbe..imorse sa han: det är ett i-lands problem att duscha för ofta. Jag menar, måånga använder "i-landsproblem" frasen men vet någon vad det betyder? Det vet inte jag i alla fall haha!

Sitter här och fryser. Morfar kommer snart och ska skjutsa mig upp till naturum(?) för jag ska på intervju gällande ett sommarjobb..hoppas hoppas jag får det !!

utmanad!

Blogg jag läser först: kenzas.se


Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: um..DennisM?


Kändisblogg jag följer:
ingen, om man bortser från kenza och dom vanliga ;)


Mest kända bloggare jag sett IRL:
ingen!


Första bloggen jag började följa:
kenzas..eller stina-lee

Bloggare jag beundrar och varför:
kenza, världens snyggaste kläder och typ världens goaste vänner (men det har jag redan hehe)


Fördelar jag fått tack vare bloggen: ja jag får ju gå på blogg galor..HAHA. nä men att jag helt enkelt får skriva av mig :)


Då hatar jag att blogga: när allt blir: "och sen så.." "sen gjorde vi det"


Då älskar jag att blogga: när jag vet vad jag ska skriva om så typ varje dag :D

Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet:
jadu..jag har inte så många kommentarer menmen. haha

ni som läser det här och har blogg är utmanad och ska därför kopiera och skriva in egna svar på sin blogg!!


Jump, jump, jump

ni gissade rätt. jag hoppar i säng nu! Det är en ny dag imorgon!! ♥♥

WHY?!

Jag är dyr..fifan. Jag ska alltid hitta det dyraste som jag vill ha..f*n
Den här väskan är to die for. Färgen är wünderbar haha och ja..

Dagens låt

"Maneater" - Daryl Hall och John Oates

GRYMT BRA!!!


Studs

Hoppar lite med Julia, hon kom med världens roligaste kommentar idag. "Jag har en bajskorv som hotar med att komma ut". Att en bajskorv kunde hota var något nytt får jag säga haha

20 april

Dålig uppdatering men jag bröt mer eller mindre ner innan för en sak jag var orolig för. Men nu är det bra. Julia har precis sprungit fram i korridoren 10 gånger på olika sätt. Nu ska jag ha franska och sen ska jag och Julia in till staden. Fartfyllt inlägg va?

bajsat på dig?

Varför ser det ut som modellerna har bajsat på sig när de visar upp tights/leggings?


Dagens låt

Mitt i allt plugg kom jag på att jag har hade en dagens låt på lager såklart!
"See the world" - The Kooks

 


Plugg

Jag har inte tid med något längre inlägg. Sitter och pluggar som bara den !  Bäst jag stänger av datorn innan jag börjar med något annat så jag glömmer bort hur mycket jag behöver plugga..haha

19 april

Då var det tillbaka till skolan! Känns faktiskt helt ok, trots att vi har nationella matte C på fredag. That sucks typ haha. Vi har mentorstid nu på morgonen, sen är det franska, sen ett av mina favorit ämnen SO & sen är det dags för lunch!! Sen äntligen har vi musik!! Hoppas vi ska sjunga idag, vi gjorde aldrig det på öppet hus nu i helgen för vi bestämde att göra det en annan gång 1000 gånger bättre än vad vi kunnat göra i lördags. Sista lektionen är det NO, sex & samlevnad kanske?

tanja och mig

saknar dig <3



grått det nya blonda?

Du måste skämta med mig. Ska gråa slingor bli den nya tränden inom hår? Det är väl ändå inte snyggt? Jag är inte den personen som är emot att åldras naturligt, men jag som är 15 år, ska jag gå och slinga gråa slingor i mitt hår? Hur fel skulle inte det se ut? Nä fy. Det är INGET jag tänker uppskatta om det sprids runt om på olika kläd företags modeller o.s.v..

"Det är det nya sättet att bli blondare än blond"
Kate Moss frisör Nicole Clarke


bild hittad här

Visste ni att..

..det finns bara 2 personer som vet receptet till Coca-Cola?!

Någon sorts invasion..

Det kliar över hela kroppen! Jag pallar inte med myror asså..fan ta dom. Dom kryper överallt, igår hittade jag en innanför mitt linne. Den rackarn'

Sitter med hand-dammsugaren nu och så fort jag ser en..slurp. Dom är vidriga och dom är överallt.

Dagens låt

"Romeo" - Shebang


18 april

Jävla aska!! Sa dom inte något om att det är den som gör vädret kallare? JAG VILL HA VÄRME OCH SOL!

Tanja och jag sticker in till centralen om typ en timme, hon ska ta tåget till malmö. blä. Sen är det skola imorgon, inte något jag känner att jag orkar precis. Men vi har musik och då känns allt bättre haha. Himmlen är ju typ helt vit och grå.

Kände att det var viktig information.

Bond..James Bond

Vi sitter och tittar på James Bond. Jag..orkar..inte hålla upp ögonen längre! Jag är jätte trött och det är Tanja med (hoppas jag!!) så vi ser kanske klart den här filmen & sen ska vi sova..please? Och typ..sova jääätte länge imorgon! I give up. Godnatt!!!

Dagens låt

"Hej monica" - Nic & the Family

och..det är INTE den riktiga videon..som ni kanske ser haha


17 april

Hejsan hallååå.
Tanja tänkte skriva och ha rubriken "Tanja gästbloggar" men hur cheesy låter inte det? HAHA

Det var öppet hus på min skola idag, gick ju typ skit bra. Jag stod i rummet för Skol-IF. Där kom ingen.. wihoo. Så efter vi blivit släppta stack jag, Tanja och Julia in till "staden" och satte oss på ett fik och åt baguett till lunch. fancy

Så nu sitter vi här. Skit kul, Tanja pelar näsan och jag beundrar mina ny-målade naglar.

(Det är inte tanja som skriver)



Alexander Rybak

Tanja har kommit !! Sitter och väntar på att Legend of the Seeker ska spelas in klart tills klockan nio så vi kan titta på det. Vi har handlat japp, chips och dipp. Fredagen kan inte bli bättre.

Ni som har en crush på Alexander Rybak. Byta till kanal ett. NU

Dagens låt

"mmmBop" - Hanson brothers

 


16 april

JAG HATAR BLÅST !

Det var bara det jag ville säga. Sitter och väntar på att Tanja ska smsa mig om en tåg tid så ska jag åka till centralen och möta upp henne. Måste påminna mig om att köpa Japp..Mummms! Inget speciellt på gång idag, förutom att hämta upp den typen sen.

Vi skulle egentligen träffa Dahl och Julia i höganäs för att äta, men vi skulle göra något annat här hemma så det får bli någon annan gång.

Jippie..massa aska.

Ska hoppa in i duschen och sen måste jag öva för jag har redovisning imorgon. Godnatt ♥

Dagens låt

"Real to me" - Brian McFadden

Kommer någon ihåg han här? Han var med i Westlife innan och den här låten kom ut..tror det var 2004!

 


Studsimatta

Livet leker. Jag har fått en studsimatta!! Sommaren är här..kanske lite mer att våren är här. hehe

Precis monterat den och nu har jag hoppat i kanske en halvtimme. Gött. Tanja kommer imorgon så då ska vi hoppa !! Till och med min mamma testade att hoppa lite..Då är det ett lyckat köp.

Goda nyheter! I alla fall för mig..jag har blivit kallad till intervju för ett sommarjobb. Hur går det till på en intervju? HAHA. Mammas moster var på en anställnings intervju någon gång och de frågade efter några bra egenskaper med henne..hon kom fram till svaret.."ja..jag är ju snäll" Hon fick inte jobbet. haha


Gardasil

Jag har tagit min första spruta och ska ta min andra spruta av Gardasil idag..Tanja har ju skrämt upp mig med att säga att den andra gör skit ont. Men den första kändes knappast så dom stack fel på Tanja hehe. När jag var liten hade jag en ENORM rädlsa för sprutor men tack och lov har jag kommit över det. För ett tag sen så tog jag blodprov. Hade en acne medicin innan, Roaccutan. En stark medicin som kan påverka levern så jag till och med tvekade med att börja med den här "skit braiga" medicinen, bara för att jag inte ville ta blodprov. Men det gick galant. Jag fick till och med titta på mitt blod. Hur mesigt det än låter har jag äntligen övervunnit min rädsla. Jag har en bra egenskap. Jag lyckas samla ihop mig väldigt bra och lugna ner mig.

hopp hopp hopp i säng!

matteprov imorgon på bråk&procent. Jag ska äga skiten ur alla!!

NO!

NEJ! MIN VÄRLD RASAR! PRINSESSAN MADELINE OCH JONAS SKA KANSKE INTE GIFTA SIG!
SHIT.

skämt åsido..är det inte lite väl för mycket skriverier om Kronprinsessan & kunga familjen?

johanna


Stormakt - Indien

Rubriken låter skit kul va? haha. Det är det inte..eller jo. Vi håller på med ett arbete nu som handlar just om stormakter och jag har valt Indien. Och typ alla andra i min klass också.
Tänkte be om ett "lycka till". Jag ska laga mat..jepp. Tanja vet hur det kommer att gå..inget positivt.

Kommer inte skriva på länge. Har matte prov imorgon + nationella matte B på fredag..plugga plugga plugga.

Visste ni att..


...man föds utan knäskålar och att de utvecklas först när man är sex år?


Dagens låt

"Ghostbusters" - Ray Parker Jr

 


Warning

Warning warning. Jag tänker njuta av solen så jag tänker inte skriva så mycket idag. Men jag har i alla fall en dagens låt att lägga upp + en intressant sak ni kanske inte visste ;)

14 april

Shit. Jag gjorde världens tabbe imorse!! Jag vaknade till lite, tänkte på den sjuka drömmen jag haft men sen kom jag på. Har jag satt väckarklockan?! Jag rusar upp, tittar på mobilen och klockan var 06.38!! Jag brukar gå upp 6.30! Jag fick rejäl fart i alla fall hehe. Hur lyckas jag? Mamma brukar väcka mig och hon jobbade natt inatt så min lilla hjärna glömde att sätta klocka!! Nu ska vi ha svenska & sen ska jag och Erika sticka därifrån efter en halvtimme för vi ska på "kamratstödjar" möte.

no more today

För lång tid mellan inläggen..fy skäms haha. Jag har varit med Julia idag, övat lite inför nationella (matte) GICK SKIT. Matte är inte min starka sida..men jag ska absolut göra mitt bästa!

Suttit sen och pratat med Julia läänge. Alltid lika bra samtal med henne!! Och nu sitter hon och äter grapefrukt (ovanligt) och jag funderar på att sätta på tv;n. Det är ju för tusan äntligen hemma!! haha

Orkar inte uppdatera mer idag. Får bli en flitig dag imorgon antar jag :)

Så puss och godnatt då antar jag ! ♥

Dagens låt

"Wannabe" - Spice Girls

"Yo! I'll tell you what I want, what I really really want" lät mer som när man var liten: "Ya, illajealla wana iwanna"
Varför sjunger typ inte "Posh något"?

You've got mail..

Ja, så sa mamma i ett sms. Sen sa hon att det var från folkuniversitetet. Jag tänkte, vad fan har jag nu gjort? Tänker dom ändra något med skolan jag ansökt till? Nä. Dom bjuder in till en kväll för att lära känna varandra.
"De har lovat (ettorna) det ska bjudas på någon form av underhållning, någon aktivitet, baguetter, dricka och möjligheter att ställa frågor till dem"
Spännande. Mina framatida klasskamrater! Undrar om jag känner någon redan från början?

13 april

Det är skit väder!! Dimmigt & sol på samma gång. Blä!! Sitter på varma bänken som vi kallar den för. Bara för att här är en hel vägg med fönster så solen lyser oftast här. Pratade med pappa i telefonen med headset innan så när Inger (en lärare) gick förbi frågade hon vad jag sa haha. Nu är det dags för engelska med fonetik!

Godnatt ♥♥

Lyckan är gjord

JAG ÄR BÄST!! Jag kom precis på att vi har cheescake i kylen. Så då vet jag i alla fall vad jag ska sitta och äta till Svenska Hollywoodfruar!

Mariekex

Jag ♥ Mariekex

Fan fan fan!! Jag ska aldrig hålla koll på mina grejer..fan. När vi var i Polen med skolan så fick jag i uppgift att anteckna för att sen kunna redovisa om saltgruvan. Tror ni inte jag har tappat bort mina anteckningar?! Jag kommer i och för sig ihåg ganska mycket och sen kunde man hitta lite på hemsidan. Men som t.ex när guiden berättade hur många "levlar" det fanns och hur långt ner vi var. Det kommer jag inte ihåg!

FAAAN! ursäkta språket haha

Öppet hus

Så, nu är jag hemma. Eller det har jag varit nu ett tag. Men jag satt såklart och tittade på Ghost Whisperer. Solen är fortfarande framme (!!) och det är jätte skönt ute. Jag har fått fler fräknar idag haha. Vi satt ute i solen ett tag innan på lunchen. Very nice ;)

På lördag så ska vi ha öppet hus på skolan och idag på musiken bestämde vi att min grupp ska uppträda med en låt. Kan bifoga den. Det är en riktig svängig låt haha. Gudskelov står jag bara i kören och Isabella ska sjunga vers själv. Tur det. Hon sjunger jätte fint! Jag har överstämma!! Och jag förstår inte varför jag alltid får den i olika låtar, Dahlis är inte där på lördag för att sjunga stämma med mig så Felicia (musikläraren) skulle ta den stämman med mig. phew

"Diana" - Paul Anka


she's getting tired of her high class toys

"Uptown girl" - Westlife

 

Jag älskade den här videon när jag var liten.


Livet leker hehe

Skulle blickar döda skulle jag vart död. Imorse var där en 11 årig tjej som inte slutade titta på mig!! Hon såg så himla arg ut också!! Så när jag gick ut ur buss kuren följer hon efter. Jag var rädd. Men nu sitter jag och dahlis här i solen, precis ätit god lunch och ska ha, mitt nuvarande favorit ämne musik!!

12 april

Jag har sovmorgon idag !! Vi börjar kvart över nio så jag går härifrån vid tjugo i nio någon gång. Tänkte egentligen cykla till skolan idag, jag har väl 4km till skolan men mamma ringde när hon cyklat till jobbet och berättade hur kallt det var och att jag nog inte skulle cykla. Nåväl, cyklar kanske imorgon. Det är så skönt när det är fint väder ute och man har iPoden i.

Just nu springer jag runt som en virrig höna (sen när gör jag aldrig det?) och letar efter en massa saker. Får INTE glömma borsta tänderna..ja. Det har hänt..

Lägger upp dagens låt sen i eftermiddag! Tänkte köra på gamla låtar som man lyssnat på sen jag var liten. Eller kanske dom flesta 94;orna? ♥

Godnatt!!

Mamma och Bengt tittar golf. Det finns absolut inget kul med den sporten, att titta på. Slå ut är roligt. Inget annat. Godnatt !! ♥♥♥♥

Cheesecake

Det ser ganska gott ut va? mohaha


The Kooks

Jag har en ny kärlek. The Kooks. Varenda låt jag lyssnar på är bra!

Fräkne power.

Läste precis på Tyras blogg att hon är stolt över sina fräknar! Det är jag med!! Tycker att det är inget man ska skämmas för, det ser hur fräscht ut som helst och det är jätte fint! Jag har fräknar året om förutom att på vintern så ser man dom inte så tydligt. Men sen när det blir sommar ser man mina jätte tydligt och efter bara två dagar med vårsol så har jag redan jätte många. Synd bara att jag inte får färg så lätt på min kropp, världens konstigaste blandning på mig med bleka händer & ett fräknigt ansikte. haha

Man ser skillnaden haha

magvärk!

Jag har världens magvärk och har ingen aning om varför. Behöver släppa ut luft kanske. haha

Idag, för ett tag sen så bakade jag en choklad rulltårta med god vaniljkräm inuti & mamma bakade en cheescake med hallon på. På söndagar brukar vi äta lite godare mat och lyxa till det med efterrätt ibland. Så ikväll blir det god stek med potatis, sås och gelé. Och just nu är jag vrålhungrig så Bengt ska bara komma hem från en golftävling han varit med i idag och sen kan vi äta!!



Visste ni att..

Den nya kategorin är redan igång!

Visste ni att..den videon som sägs ha flest "views" på YouTube är en video där en man står och dansar? Det är en video med hela 140 000 000 visningar. Den heter evolution of dance och den hittar ni här.

Ny kategori!

Nu kör vi på ny kategori! Den heter Visste ni att.. och där kommer det finnas, när jag hittar något kul, helt ointressant eller något som man bara måste se!

Facebook


Ni som har sett Bruce den allsmäktige & Evan den allsmäktige förstår den här. Jag tycker att det är den bästa gruppen som finns på facebook! hehe

"If I get to heaven and God isn't Morgan Freeman, I'm gonna be PISSED."


Who says..

Who says..att man inte kan ha grillkrydda på avocado?

Who says - John Mayer


våren är här!!

Listen up. Jag satt ute och åt frukost.
Våren är här!!






we can still touch the sky


"Crawl" - Chris Brown


11 april

Varför gör jag helt enkelt inte en spindel blogg? Det skulle ju passa så jäkla bra eftersom nu vi bara har, i detta jäkla spökhus, en hel massa äckliga & stora spindlar! Igår kväll, när jag gått och lagt mig hör jag hur mamma drar fram dammsugaren..ja. Tyvärr så vågar jag och mamma inget annat än att dammsuga upp dom..Bengt vill inte hjälpa oss för han sitter bara och skrattar åt oss haha. Så imorse när jag klev upp så säger jag såhär: Jag flyttar härifrån! Jag hörde dig skrika och dammsuga igår och det kan bara betyda en sak. SPINDEL. Jag flyttar härifrån snart!!

Skämt åsido så kommer jag inte flytta här ifrån. Trivs för bra. Men fyra stora spindlar och en liten är tillräckligt med anledningar för mig för att flytta.

Godnatt!!

Nu hoppar jag i säng ! Orkar inte vara uppe mer haha. Ska sova uuuut imorgon. ♥

Trevlig kväll

Hemma efter en good middag! Jag beställde typ kycklingfilé, stekt potatis, pepparsås och sparris. Ganska gott för att ha valt blandingen själv. Till efterrätt åt jag creme brulé. Skit gott var det TANJA! haha. Vi har vatt sugna på en sån jätte länge nu hihi. Det bästa av allt var att jag fick hallon till..mums.

Pinsamt nog satt där en lagom full kvinna med sin väninna och går runt till olika bord och förklarar att hon och hennes vännina nu vart vänner i 10 år. Nä just det! Bästa vänner var det. När hon sen ställde sig upp för att sjunga "ja må hon leva" till sin kompis kände jag bara hur alla ville sjunka genom marken. Värst av allt var när hon försökte få med alla på "hipp hipp hurra!" men när hon i själva verket sluddrade fram det med hög röst..ensam.

Föräldrarna; mamma, Bengt, Anki & Kim satt också och planerade en resa till nästa år. Till Alperna. Är jag helt dum i huvudet som säger att jag inte ska med? Nä! För jag vill till solen..så när dom är i Alperna så ska ni veta att jag och Måns kommer ligga på en strand i Thailand. Sådesså.

dinner

Hmm..jag råkade somna lite framför tvn. Men det behöver jag väl ! Vi ska sticka alldeles snart in till stan för att möta upp familjen Lagmark för middag.

Puss ♥

10 april

Nu har Julia åkt hem & jag har lyckats städa på mitt rum. Väldigt bra gjort.

Ikväll så ska vi ut och äta, blir någon restaurang där man tydligen kunde kryssa i på en meny vad man ville ha för mat. Först så väljer man vad för sorts kött/kyckling/fisk man vill ha & om man vill ha pommes/potatis/pasta. Jag är redan hungrig!

I've been secretly falling apart


"Strange and beautiful" - Aqualung


spindel !!!!!!!!!!

1/4 hjärtattack här nu asså..jag tror jag dör! Jag har precis sköljt ur schampoot, ska ta handduken. När jag sen tittar lite snett bakom. Tror ni inte att det sitter en spindel i duschen?! VAD ÄR DERAS PROBLEM?! Den här var större än någon annan vi har haft här hemma..benen var enormt feta och den bara satt där och glodde på mig..

Det var det! Jag är numera intagen på ett mentalsjukhus..

Joe Jonas

Han har ingen aning om vad han gör. Men roligt är det!! Det är nog fler än jag som tycker det..18 MILJONER visningar!!


forever


Hur fint är inte detta? Snyft..Sånt bröllop ska jag också ha! hehe..
fast jag ska ha låten.."keep on walking" HAHA


GOKVÄLL

Nu har vi sett två filmer..okej. En och en halv. "Hela" pirates of the carabean. Vi kom precis på att vi spolade i den med..vill ju bara ha de snygga scenerna med Johnny Depp. YUM. Sen tittade vi på "Just my luck" . SKIT DÅLIG!!

Jaha..vad ska vi nu göra? Adu..ingen av oss vet haha!!

look for the girl with the broken smile

"She will be loved" - Maroon 5


Dagens bilder

Julia hamnade för långt fram

Ser ni något i bakgrunden?

Julias hund Idefix


hos julia

Precis slutat skolan, skulle inom bildsalen för att prata med Maggie lite. Min bildlärare alltså. Hon ville att jag skulle ta hem min portfolio (bilder från åk 1-9) eftersom jag har haft mina lektioner i bild. Måste skryta. Jag har ju mvg i bild hehe..

I alla fall så gick jag hem till Julia och nu sitter jag här och skriver (duh?) Tror vi ska sova över ikväll, hon vart sjuk hela veckan men hon mår mycket bättre än vad hon gjorde imorse så jag hoppas vi kan ha pirates of the carabian..hm..konstig stavning.

Nu ska vi ut och sätta oss i solen ett tag! Sticker kanske hem till mig senare..vi får se. Puss

Visste ni att..

..jag går alltid och lägger mig nio eller tio på vardagar för jag MÅSTE sova minst åtta timmar för att orka? Japp. Det är sant. Jag kontrollerar min sömn, creepy. Men så är det. Sitter och borstar tänderna, tandkrämen börjar brinna lite nu..vet inte varför den gör det när man låtit bli att borsta efter några sekunder..

Godnatt !! Imorgon möts jag av ett problem direkt på morgonen. VAD SKA JAG HA PÅ MIG! Jag vill bo, äta, sova i min nya rosa kofta från JC. Trist som det är kan jag inte det..skulle blitt litta lökigt det va? ♥

jag är senil..


Är detta ett tecken på att jag håller på att bli senil?!


Dagens låt = Dom ska hamna i rätt kategori! Dom ska!!

Tandtroll = Det blir kanske lite mycket godis ibland & jag har mild (läs:SVÅR) tandläkarskräck när det gäller bedövning så varför inte förebygga?


YES YES YES!!!


JAG KOM IN PRELIMINÄRT PÅ GYMNASIET!! FEELS GOOODT.


Johanna ljuger

jo..visst. Det här med att ljuga är inte min grej riktigt. Det tar emot att ljuga men OK, here we go.
Jag ÄR normal.


comme si comme sa

Min redovisning är så grymt bra. Eller inte.

Nuså!

Nu ska jag sätta igång med idrotten! Kommer vara (o)tillgänglig !! Jag var ju väldigt upptagen med att titta på Ghost Whisperer innan serru'..

i had everything

"Beggin'" - Madcon


Vi vann!!

Sånuså är jag hemma. Min skola vann den sista matchen. Såklart hehe. Poängen i den sista matchen blev tillslut 53-10. Och det är en-poängare man vinner. Ja, vi är bäst. "Vi" är väldigt fel att säga eftersom jag inte gjorde ett skit för laget i och med att jag inte var med och spelade. Men det känns bra att vi äntligen fått pokalen som tillhört en skola i 9 år.

Nu så ska jag sätta igång med ett föredrag jag har imorgon inför klassen..om kroppens ovänner. Skiit kul!!

Lägger upp dagens låt!

Volleyboll

Mohaha. Min skola äger och jag har en insats lika med noll!! Min skolas första lag har en match kvar att spela, det har andra laget också. Vinner det första laget vinner vi skiten. Vinner det andra laget vinner vi skiten också!! Tror detta kommer gå bra..Jag ska räkna poängen då så jag får väl kissa på mig lite av nervositet.

tv-time

Nu ska jag bara titta på TV..en händelserik dag kan jag i alla fall säga. Imorgon är det gymnastik skorna på! (Säger vi..) För jag ska ju inte vara med..konstigt att jag inte blev uttagen till skollaget..hmm..

Godnatt ! ♥

Vem?

Vem läser min blogg? Jag vet två personer som gör det? Men dom resterande 5-7 personerna då?

i'm so deep into this shit I can taste the earth

"Don't bring flowers (After I'm Dead)" - Erik Hassle


H E J

Hemma från skolan..filmen var riktigt bra trots att det känns fel att säga att något är bra om den hemska tiden..Jag kunde ju inte direkt sitta och böla, även om jag kan vara duktig på det, så jag blev bara, med ett fint ord, rörd. Steven Spielberg som gjort den här filmen. Riktigt fin är den trots att man blir äcklad, riktigt äcklad av hur onda vissa kan vara..

Imorgon kommer det blir uppdatering här från sporthallen! Skit kul..haha. Eftersom jag är medlem i skolans idrottsförbund så ska jag hålla koll lite på volleybollen på kommunmästerskapet som hålls imorgon mellan niorna. Det får väl bli att skrika mig hes för att heja och skriva poängen.

Avslutar med några ord från filmen vi såg idag, Schindlers list.

"The one who saves one life saves the world entire"

Shindlers list

Tre timmar lång film. Vi har tio minuters rast innan vi ska fortsätta kolla. Den är ganska intressant eftersom vi var vid hans fabrik när vi var i Polen.

i skolan

Så!! Nu är jag framme i skolan, fick lite bråttom när mamma helt plötsligt sa att jag borde gå till bussen..jag måste alltid vara i tid. Är jag inte där precis i tid är jag där en kvart innan hehe..Det är lika bra. Nu ska bara Dahlis och Julia komma till skolan så är jag nöjd.

7 april

Solen skiner!!!! Fast det gjorde den igår också och se hur det blev. Vit himmel hela dagen. Måste gå till bussen nu. Skriver mer sen!

tissel..

..tassel..


Vad kan det vara jag gör? :D
Säg inget till mamma..hehe

PANIK!

Jag är smått petig med saker..Gjorde en bakgrundsbild i Picasa igår med favorit bilder & små, korta texter från favorit låtar. Som i den här, The Call med Regina Spektor. Ser ni felet?!


Mig ♥ Mat


Jag älskar mat ♥ Precis ätit mammas goda lax med potatis och spenat och en god sallad med avocado, gurka, mozarella och god vinäger. mumz

Dagens outfit



Kofta: JC
Spets tightsen hängde med också! ;)

mohaha

Fifan. HAHA Dahlis mage är den konstigaste. Knorr knorr

i can say your name easily

"My hands" - Leona Lewis


6 april

Goood afternooon. Trött som vanligt. Huvudvärk också..great. Sitter och tittar på Ghost Whisperer med Dahl. Trevligt värre haha. Vi har mumsat lite på mitt påskägg, men det är bäst att spara allt till mig själv till äntligen hemma ikväll ;) hehe..

Nä nu fan. Nu är jag på dåligt humör..igen och för att inte låta det gå ut på andra så ska jag gå och lägga mig och lyssna på musik.

Godnatt ♥

Helgen i bilder





hoping to find some long forgotten words or ancient melodies

"Africa" - Toto




bästa är:
Det ska man sjunga utan att bry sig om rösten bryts eller ej!!
It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa,
I bless the rains down in Africa
I bless the rains down in Africa,
I bless the rains down in Africa
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had, oooh

Back on track!

Nu jävlar. Jag har fått några kickar nu. Först drack jag upp min chai latte - himmel.
Sen när jag sitter och kommer ikapp på Ghost Whisperer (inspelat) - tror ni inte att det kommer en gigantisk spindel ut från mammas och Bengts rum? Såklart var mamma och Bengt inte hemma så först ringer jag Tanja i panik, ett hopp om att kanske få mitt hjärta att slå liiite långsammare haha. Men sen ringer jag mamma och skriker att dom måste komma hem direkt !!

TROR NI INTE ATT JUST NU..NÄR JAG SITTER OCH SKRIVER DET OVAN SÅ KRYPER DÄR EN SPINDEL PÅ MIN SKRIVBORDSLAMPA!! JAG FLYTTAR SNART HÄRIFRÅN!!!
Japp, i alla fall. När mamma och Bengt kom hem så tog mamma fram dammsugaren..jo jag vet. Inte schysst. Men eftersom Bengt tycker vi är så töntiga & varken jag eller mamma vill ta i den så får den tyvärr möta sitt öde.. dum dum.
Min senaste kick då? JO! Ett påskägg på mitt skrivbord från mormor och morfar. Sen gick jag på påskjakt här hemma. Ett påskägg av mamma och Bengt & sen så hittar jag två påskägg till - en med bara snusklubbor och en annan med 200:- i. Så det gjorde alltså min dag. Att jag faktiskt fattar hur underbar min familj är.

En bra grej..

En positiv sak? Musiken!!

5 april

Nu sitter jag på tåget med världens humör. Jag har lust att skrika dom fulaste orden jag kan så jag riktigt väntar på att någon ska gå in i mig!! Att jag fick hjälpa en söt liten kille med biljetten gör det INTE bättre & den goda chai latten som står framför mig är inte lika god som vanligt. Välkommen till en dålig dag hos Johanna!!

i'd take a shot for you

"Apologize" - One republic


done. (i gordon ramsay stuk)

sängen är klaaar!

Den är grym! Den tar typ upp en stor del av rummet men den är ändå skit bra !! Tanja ska såklart sova över haha. 

Orkar inte skriva mer. Jag är så sjukt hungrig så jag och pappa ska koka pasta med pesto. puss 

ni som sett gordon ramsay's "the f-word" vet vad jag menar med rubriken ;)

Ikea

Nu sitter vi på Ikea, heaven on earth! Vi har beställt köttbullar och vi har lagt in beställning om min säng. Skit nice är den!

4 april


Godmorgon!!

Jag och Tanja har precis vaknat men vi ligger kvar ett litet tag till. Som vanligt ligger vi och myser med hennes katt. Tanja kom precis på världens sämsta skämt. Okej, jag var en del av det. Hennes katt är inte bortskämd utan han är "hitutgående". Vad det betyder har väl ingen av oss någon aning om haha.

VI SES PÅ IKEA IIH

Night.

Inne hos pappa lite snabbt. Ska prata om imorgon, då ska vi äntligen köpa säng till mitt nya rum!! Det ska bli så grymt kul..ja. Jag inser vilket liv jag har som faktiskt uppskattar en runda på Ikea. haha! Men sån är jag. Jag gillar Ikea..femton år..hm..

Pappa är tydligen och hämtar min styvmamma på jobbet så han kommer väl tillbaka alldeles snart. Orkar inte uppdatera mer ikväll. Kan uppdatera imorgon, när jag är på Ikea, det vore något nytt va? hehe

"Godnatt"!!

no need to say goodbye

"The Call" - Regina Spektor


jag önskar att..

jag önskar att jag vore en katt..livet verkar så roligt! Jaga datormusen till exempel..

That's the way of living.

deja vu

DÅLIG uppdatering idag.. men jaja. Det blir väl litta bättre när jag kommer hem till mamma igen!

Idag har det varit en lagom dåsig dag. Hur fint väder som helst utomhus men vi väljer att somna om..ah! Att man aldrig ska ta vara på det fina vädret. När vi väl var ute så blåste det ganska så ordentligt och jag känner att detta är redan något som jag har skrivit? Det är det kanske..konstigt..Deja vu ..

Måste bara nämna att Tanja, du är den bästa som finns. Det går inte en sekund utan att vi skrattar..vi är bäst helt enkelt <3 ;d

Måste nämna min otroliga talang att komma på rubriker!

3 april

Solen skiner och jag är..skit trött haha!! Vi har inget spännande på gång idag direkt. Vi var ute på en promenad innan, fast den jäkla vinden är så äcklig att vi satte oss ner på marken någonstans och bara lyssnade på musik. Så nu sitter vi här på tanjas rum och skriker konstiga saker samtidigt som vi tittar på hennes katt. Yep, we know..vårt liv är nästan värt att göra ett mtv program av!

i love you man

Vi har precis sett typ världens roligaste film som egentligen inte har någon mening i sig. "i love you man" heter den och man måste se den för att fatta. Fick ont i käkarna så mycket jag skrattade vid ett tillfälle!! Anyway, roligt för er att läsa om hur mycket jag skrattade haha. Tanjas styvpappa kom precis hem från London!! Jag vill också soo bad..älskar den staden. Klockan är inte så värst mycket så vi är uppe ett tag till. Im släppin the base man!

dagens låt

"Shut up and sleep with me" - Sin with sebastian
Videon är ful, han är ful och låten dålig..what's not to like? haha


"rubrik"

Sådärja! Nu är vi hemma igen! Det blev en jätte fin skinnjacka till tanja och inget till mig. Behöver spara lite om vi nu vill komma iväg till England någongång hihi. Är inne hos pappa, ska snart äta god kyckling med sås och potatis och såklart..dricka påskmust!

puss..varför är det så svårt att komma på en rubrik?!

You're my band aid

Ligger i sängen och väntar på Tanja. Hon gör sig i ordning. Vi sticker snart in till stan för att titta på en skinnjacka tanja la undan tills idag. Slinker ner en liten mjukglass också kanske haha. Lägger upp dagens låt sen. Behöver tillgång till en dator i och med att jag skriver från mobilen. Puss

2 april

Precis vaknat!! Har ingen som helst kraft i armarna så det blir inget bra inlägg det här haha. Lägger upp ett till sen när jag vaknat lite mer..kanske.

zoo

Jag är tillbaka efter bowling och en god middag. Det var trevligt och som vi sa..alla vann!! Sitter inne hos Tanja och äter zoo klubbor och en konstig kola jag förknippar med backstreet boys och som har det äckligaste pulvret på som finns..gör ont i halsen. Oo, det gör nog detta inlägget bra. Tror ni inte det? Haha

April din dumma sill!

Tjenix!! Nu är jag i Malmö. Har varit det sen lunch tid ungefär, men jag och pote tog en runda på stan. Jag hittade en jätte mysig kofta på JC & en underbar chai latte på ecspresso house hihi. Ska snart springa in till pappa, yes. Tanja och min pappa bor grannar. Kan det bli bättre? Jag har inte lurat någon än..kommer bara på onda saker..hehe

dreaming about the day when you wake up

"You belong with me" - Taylor Swift


1 april!


Vad är det egentligen för fel på mig? Jag kommer inte på några april skämt som inte är taskiga eller tråkiga..haha. Så jag skippar det här med att lura folk idag, ska jag ändå göra det kan jag inte sluta le och det bästa är väl att man gör det ansikte mot ansikte?

Om ca tjugo minuter skjutsar mamma mig in till stationen, ska ta tåget till malmö ! Lägger upp dagens låt innan jag sticker . Oh juste! Vad tycks om mina nya tights?

Köpta på BikBok för 199:-



RSS 2.0